Skip to main content

Το Αληθινό Παθητικό Εισόδημα είναι ο Ευκολότερος Τρόπος Απόκτησης Οικονομικής Ανεξαρτησίας για τους Ελληνες

Υπάρχει η Ακαδημία Οικονομικής Ανεξαρτησίας που μεταλαμπαδεύει όλη τη γνώση με τρόπο απλό και κατανοητό για τον καθένα - Sponsored Content

Η συνήθης ερώτηση είναι το “Πως;” Η σωστή ερώτηση είναι το “Ποιός;” Ποιος είναι αυτός που θα σου μάθει πως να αποκτήσεις παθητικό εισόδημα ακόμη και αν είσαι σε άσχημη οικονομική κατάσταση ή θέλεις να πολλαπλασιάσεις το εισόδημα σου. Κάποιος ο οποίος έχει τη γνώση και την εμπειρία να σου “ανοίξει” τον δρόμο. Να σου δείξει τα βήματα προς αυτό το σκοπό, να σε πάει από το 0 στο 100 με τον γρηγορότερο αλλά και τον ασφαλέστερο τρόπο.

Θα έκανες υπομονή δυο χρονια για να αποκτήσεις αληθινό παθητικό εισόδημα το οποίο αυξάνεται πιο γρήγορα και από τον πληθωρισμο;

Τι ακριβώς όμως είναι, σημαίνει παθητικό εισόδημα; Όταν το έχεις είσαι σε θέση να παίρνεις τις δικές σου αποφάσεις για τη ζωή σου χωρίς να δεσμεύεσαι από υπαλληλικές ή επιχειρηματικές υποχρεώσεις. Έχεις αυξημένο ολοκληρωτικά το αίσθημα της ασφάλειας και ευημερείς ζώντας τη κάθε στιγμή όπως ακριβώς εσύ επιλέξεις.

Παθητικό εισόδημα δεν είναι το διαμέρισμα που διαχειρίζεσαι σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης, ούτε η επένδυση σε πλατφόρμες peer to peer lending, ούτε το trading μετοχών και κρυπτονομισμάτων! Το αληθινό παθητικό εισόδημα δεν απαιτεί καθόλου προσωπικό χρόνο και βασίζεται σε περιουσιακά στοιχεία που προσφέρουν ουσιαστική αξία στην αγορά. Βασικός άξονας του παθητικού εισοδήματος είναι η επένδυση στην παραγωγικότητα τρίτων.

Υπάρχει ένα άριστο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα, η Ακαδημία Οικονομικής Ανεξαρτησίας, το μόνο εκπαιδευτικό πρόγραμμα από Ελληνοαμερικανό διαπιστευμένο επενδυτη από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των Η.Π.Α (SEC).

Επιτυγχάνει στο άτομο τη σωστή νοοτροπία πέρα από τα εργαλεία και τις δεξιότητες που αποκομίζει. Παρέχονται όλες οι πολύτιμες γνώσεις που είναι απαραίτητες για την επίτευξη της Οικονομικής Ανεξαρτησία, όπως είναι τα soft skills, οι δεξιότητες που παράγουν πλούτο δηλαδή.

“Δεν μπορείς να γίνεις οικονομικά ανεξάρτητος αν δεν καλλιεργήσεις τις κατάλληλες δεξιότητες, στρατηγικές και αποτελεσματική εκτέλεση”, λέει ο Νίκος Μαυράκης, ιδρυτής της Ακαδημίας.

Στο εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα, μαθαίνεις όλα τα περιουσιακά στοιχεία, πώς τα διαλέγεις βάση ηλικίας και τωρινής οικονομικής κατάστασης, και πώς αποφασίζεις αν η επένδυση θα γίνει μέσω δανειοδότησης ή με ίδια κεφάλαια. Με άλλα λόγια μπορείς να αποκτήσεις παθητικό εισόδημα και χωρίς να επενδύσεις τα δικά σου χρήματα!

Αμέσως μετά τις πρώτες νίκες που σίγουρα και αποδεδειγμένα θα έχεις, θα αντιληφθείς ότι έκανες τη καλύτερη επιλογή της ζωής σου διαλέγοντας το μονοπάτι της Οικονομικής Ανεξαρτησίας.

Τις λογιστικές όπως και νομικές διαδικασίες που είναι απαραίτητες για την αποφυγή των οποιονδήποτε προβλημάτων στο μέλλον.

Πως να μάθεις ποια είναι η σωστή επένδυση ή αν κάτι είναι απλά μια κεκαλυμμένη απάτη.

Η Ακαδημία Οικονομικής Ανεξαρτησίας μεταλαμπαδεύει όλη αυτή τη γνώση με τρόπο απλό και κατανοητό για τον καθένα.

Οποιοσδήποτε παρακολούθησε αυτή την εξειδηκευμένη Ακαδημία μόνο καλά λόγια είχε να πει. Κανείς δε βγήκε χαμένος.

Η γνώση που περιέχεται στην Ακαδημία είναι καινοτόμα, δεν έχει αποκαλυφθεί ποτέ πριν και με τέτοιο τρόπο αυτή η καινούργια και πολύτιμη γνώση.

“Είναι σαν ένα μεταπτυχιακό Μάστερς επενδύσεων από το Χάρβαρντ, το οποίο όμως, απλά δεν υφίσταται. Μέχρι και σήμερα δεν έχω βρει κανέναν στην Αμερική που να μεταφέρει αυτήν την συμπυκνωμένη γνώση αφαιρώντας όλα αυτά που μπερδεύουν τον κόσμο και τον οδηγούν σε λάθος επενδυτικές αποφάσεις” ισχυρίζεται ο Νίκος.

Στην ιστοσελίδα του μπορείς να πάρεις πληροφορίες για την Ακαδημία και να δεις τι λένε Ελληνίδες και Έλληνες από 15 χώρες που έχουν ήδη εγγραφεί. Ένα ολοκληρωμένο πακέτο συμπυκνωμένης γνώσης και εμπειρίας, μυστικά που ξεκλειδώνουν τις πόρτες τις επιτυχίας και τον ίδιο σου τον εαυτό από τις όποιες περιοριστικές πεποιθήσεις μπορεί να έχεις και να μη το ξέρεις καν.

Και μη ξεχάσεις να κατεβάσεις το δωρεάν βιβλίο του με τίτλο “Η Καλύτερη Επένδυση”. Τελειώνοντας το θα αντιληφθείς ότι ήδη έχεις κάνει τα πρώτα βήματα και πόσο πολύτιμη γνώση πήρες.

Παρακολούθησε εδώ την συνέντευξη που έδωσε στην Ναυτεμπορική TV