Skip to main content

Νέα επένδυση από την Polyplast

Facebook/Polyplast

Προέβη στην αγορά μηχανήματος εξώθησης πλαστικών extruder, ένα από τα πιο αναγκαία μηχανήματα επεξεργασίας πλαστικών υλικών

Σε μια νέα επένδυση ενίσχυσης του μηχανολογικού της εξοπλισμού προχωρά η Polyplast LTD. Συγκεκριμένα η εταιρεία αγόρασε πρόσφατα δύο νέα μηχανήματα με σκοπό την ενίσχυση της δυναμικής παραγωγής της και τον περαιτέρω εκσυγχρονισμό της.

Ειδικότερα, η Polyplast LTD με στόχο την αμεσότερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των συνεργατών της προέβη στην αγορά μηχανήματος εξώθησης πλαστικών extruder, ένα από τα πιο αναγκαία μηχανήματα επεξεργασίας πλαστικών υλικών. Επιπλέον, επένδυσε στην αγορά ενός ρολοκοπτικού μηχανήματος slitter που αποτελεί ένα ειδικό μηχάνημα κοπής υλικών σε μικρότερα μεγέθη με δυνατότητες προσαρμογής.

Όπως τονίζει η εταιρεία οι δύο νέες μηχανές πρόκειται να συμβάλλουν στην καινοτόμο ανάπτυξή της στον τομέα παραγωγής πλαστικών και να ενισχύσουν την θέση της ως αξιόπιστου συνεργάτη στον κλάδο. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην καθετοποιημένη παραγωγή προϊόντων εύκαμπτης συσκευασίας (τσάντες ταμείων, courier bags, φιλμ θερμικής συρρίκνωσης, φίλμ λαμιναρίσματος, βιομηχανικούς σάκους, ρολά για βιομηχανική χρήση, wicket bags κ.λπ.).

Έχει σημαντικές πανευρωπαϊκές συνεργασίες και εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 13 χώρες. Το 2006 η PolyplastLTD μεταφέρθηκε στις νέες υπερσύγχρονες ιδιόκτητες κτηριακές εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 4.200 τ.μ. στη βιομηχανική περιοχή (βιομηχανικό πάρκο) Αυλώνα.