Skip to main content

Μ. Νεκτάριος (Πα.Πει.) στο NaftemporikiTV: Χάνουμε χρόνο και χρήμα με την διασπορά των επιχειρήσεων

Ο κ. Νεκτάριος σχολίασε πως «η προτεραιότητα πρέπει να είναι η οικονομική ανάπτυξη για την νέα Κυβέρνηση»

Στην εκπομπή «12:00-14:00» του NaftemporikiTV, με τους Νικόλ Λειβαδάρη και Παύλο Πανταζόπουλο, εμφανίστηκε ο Μιλτιάδης Νεκτάριος, Καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Ο κ. Νεκτάριος σχολίασε πως «Η πρώτη προτεραιότητα πρέπει να είναι η οικονομική ανάπτυξη για την νέα Κυβέρνηση, το νέο οικονομικό μοντέλο που πρέπει να αναπτύξουμε στη χώρα, τώρα δεν υπάρχει άλλος χρόνος, πρέπει να δημιουργήσουμε ένα καινούργιο οικονομικό μοντέλο για την χώρα, τώρα εκτός από μια αυτοδύναμη Κυβέρνηση έχουμε και τα κεφάλαια από το Ταμείο Ανάκαμψης».

Στη συνέχεια ο κ. Νεκτάριος ανέφερε πως «Το καινούργιο μοντέλο οικονομικής ανάπτυξης πρέπει να βασίζεται στις εξαγωγές και όχι στην κατανάλωση, το ξέρει καλά η Κυβέρνηση, πρέπει να δημιουργήσουμε επιχειρήσεις που θα στέκονται στον διεθνή ανταγωνισμό, έτσι θα δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας καλά πληρωμένες».

Τέλος ο κ. Νεκτάριος υποστήριξε πως «η νέα Κυβέρνηση πρέπει να βάλει τις καινούργιες βάσεις, οι στόχοι πρέπει να είναι δύο, αύξηση των εξαγωγών και υποκατάσταση εισαγωγών».