Skip to main content

Γ. Μαργώνης (Παπαστράτος) στη «Ν»: Ενώνουμε δυνάμεις για μία Ελλάδα χωρίς τσιγάρο

«Η Παπαστράτος και η Ελλάδα είναι μπροστάρης στον μετασχηματισμός της Philip Morris International» τόνισε ο CEO της εταιρείας.

Για τη νέα στρατηγική της Παπαστράτος, η οποία επενδύει δυναμικά στα εναλλακτικά προϊόντα καπνού, με στόχο να προσφέρει καλύτερη ποιότητα και μεγαλύτερη ασφάλεια στους καπνιστές, μίλησε στο Naftemporiki TV και τον Λάμπη Ταγματάρχη ο Γιώργος Μαργώνης, διευθύνων σύμβουλος της Παπαστράτος.

«Προτεραιότητα της Παπαστράτος είναι να ενώσουμε ολοι δυνάμεις για μία Ελλάδα χωρίς τσιγάρο. Και αυτό αποδεικνυεται από την πρόσφατη επένδυση που ανακοινώσαμε» είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή που παραχώρησε στο περιθώριο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.

Όπως είπε η Παπαστράτος σε συνεργασία με τη Philip Morris αναπτύσσει, παράγει και εμπορεύεται προϊόντα εναλλακτικά που έχουν ως στόχο να μειώσουν τη βλάβη από τον καπνό. «Η καινοτομία δεν είναι απλή, έχει πίσω της μακροχρόνια έρευνα. Πρέπει να δώσεις στον καπνιστή κάτι που θα του αλλάξει τη συνήθεια και θα έχει για αυτόν λιγότερο ρίσκο» εξήγησε.

Ο κ. Μαργώνης υπογράμμισε ότι η Παπαστράτος και η Ελλάδα είναι μπροστάρης στον μετασχηματισμό της Philip Morris Ιnternational. «H Philip Morris δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική αγορά, μας πιστεύει γιατί είμαστε ένας οργανισμός που μαθαίνει» σημείωσε. Επιπλέον αναγνωρίζει το γεγονός ότι η Παπαστράτος εμπλουτίζει συνεχώς τις δεξιότητες και τις γνώσεις της ομάδας της, ενώ ευνοϊκά λειτουργεί και το ρυθμιστικό πλαίσιο για το κάπνισμα στην Ελλάδα, που είναι αρκετά μοντέρνο.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη: