Skip to main content

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Τον Οκτώβριο 2023 η επόμενη Διεθνής Έκθεση Ακινήτων και Επενδύσεων

Για τις 4 με 6 Οκτωβρίου 2023 έχει προγραμματιστεί η επόμενη Διεθνής Έκθεση Ακινήτων και Επενδύσεων, EXPO REAL, του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου, τον οποίο αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και την Κύπρο το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Η φετινή EXPO REAL 2022, η οποία έλαβε χώρα από 4 έως 6 Οκτωβρίου, φιλοξένησε 1.887 εκθέτες από 33 χώρες και καλωσόρισε 40.000 ενδιαφερόμενους από 73 χώρες, οι οποίοι βρέθηκαν στο Μόναχο και τόνισαν τη δυναμική της EXPO REAL στη βιομηχανία των ακινήτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα νούμερα, που σημείωσε η έκθεση, ξεπέρασαν τις προσδοκίες των διοργανωτών, καθώς ανήλθαν στο ίδιο επίπεδο πριν από την πανδημική κρίση.

Σημειώνεται ότι, η EXPO REAL, η διεθνής πλατφόρμα για την επικοινωνία και δικτύωση στον κλάδο των επαγγελματικών ακινήτων, απευθύνεται σε αρμόδιους λήψης αποφάσεων τμημάτων ακινήτων, επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών, βιομηχανιών, εμπορικών εταιρειών, καθώς και του δημοσίου τομέα, των δήμων – κοινοτήτων και περιφερειών. Στο κοινό της διοργάνωσης περιλαμβάνονται επίσης facility managers, στελέχη κλαδικών εκδοτικών οίκων και οργανισμών προώθησης της οικονομίας, σύμβουλοι ακινήτων, διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων, τραπεζών και χρηματοοικονομικών ιδρυμάτων, ιδιωτικοί και θεσμικοί επενδυτές, σύμβουλοι περιουσίας, ασφαλιστικοί σύμβουλοι, διαχειριστές ακινήτων, αρχιτέκτονες και στελέχη τεχνικών εταιρειών.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες για την έκθεση, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: https://exporeal.net/.

naftemporiki.gr