Skip to main content

Στα 9,38 εκατ. ευρώ οι ζημιές της Trastor

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στα 9,38 εκατ. ευρώ διευρύνθηκαν οι ζημιές της Trastor κατά το σύνολο του 2015, έναντι ζημιών 1,09 εκατ. ευρώ το 2014.

Η επιδείνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων αποδίδεται στην αναπροσαρμογή των επενδυτικών ακινήτων σε εύλογες αξίες, ύψους 11,93 εκ. ευρώ.

Τα έσοδα παράλληλα, μειώθηκαν στα 4,18 εκατ. ευρώ έναντι 4,25 εκατ. ευρώ το 2014, ενώ τα λειτουργικά έξοδα περιορίστηκαν στα 1,87 εκατ. ευρώ από 3,86 εκατ. ευρώ προηγουμένως.

Η αξία του χαρτοφυλακίου διαμορφώθηκε στα 63,05 εκατ. ευρώ έναντι 74,82 εκατ. ευρώ το προηγούμενο έτος.

Τέλος, τα ταμειακά διαθέσιμα ανήλθαν στα 2,86 εκατ. ευρώ και οι δανειακές υποχρεώσεις στα 5,28 εκατ. ευρώ.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.