Skip to main content

Φωτιά τώρα στο Αφράτι Ηρακλείου

Φωτογραφία αρχείου

Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι με ριπές 6 μποφόρ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Αγροτική έκταση κοντά στην περιοχή Αφράτι στον δήμο Βιάννου Ηρακλείου στην Κρήτη τυλίχθηκε στις φλόγες στις 13:00 της Δευτέρας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, σε διάστημα 40 λεπτών το πύρινο μέτωπο οριοθετήθηκε, καθώς άμεσα κινητοποιήθηκαν 18 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρων τμημάτων της 3ης ΕΜΟΔΕ, και 5 οχήματα, καθώς και ένα ελικοπτερο. Συνδράμουν υδροφόρες της Περιφέρειας Κρήτης και του δήμου Βιάννου.

Στην περιοχή, όπου υπάρχουν αγροτικές καλλιέργειες, κυρίως ελαιώνες, αυτή τη στιγμή πνέουν ισχυροί άνεμοι με ριπές 6 μποφόρ και είναι σήμερα στην κατηγορία 4 – πολύ υψηλού κινδύνου για πυρκαγιά.

Το Ανακριτικό Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού Ηρακλείου μεταβαίνει επιτόπου για να διερευνήσει τα αίτια.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.