Το νέο κατάστημά της στην Πάτρα, στη Ρήγα Φεραίου 63, εγκαινίασε η Η&Μ την 1η Νοεμβρίου.
Το κατάστημα προσφέρει μόδα για την γυναίκα και τον άντρα σε ένα χώρο 1.100 τ.μ. και έρχεται να συμπληρώσει το ήδη υπάρχον παιδικό Η&Μ, στην Αγίου Νικολάου 25, που θα συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία του.
«Η αναμονή για το λανσάρισμα της γυναικείας και αντρικής συλλογής στην Πάτρα υπήρξε έντονη… Πιστεύουμε ότι μπορούμε να τους προσφέρουμε προστιθέμενη αξία μέσα από τη μόδα, την ποιότητα και τη βιωσιμότητα στην καλύτερη τιμή», είπε μεταξύ άλλων η Dominique Fantaccino, Country Manager Ελλάδος και Βουλγαρίας.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












