ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΚΥΠΡΟΣ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΞΕΝΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΙΣΟΤΙΜΙΕΣ ΠΟΛΥΤ. ΜΕΤΑΛΛΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Οικονομία & Αγορές

Ν. Δένδιας: Στρατηγικός στόχος η ανάπτυξη της βιομηχανίας

«Η ανάπτυξη της βιομηχανίας είναι σημαντικός στρατηγικός στόχος ώστε να ανεβεί από το 9% του ΑΕΠ στο 14% του ΑΕΠ», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Δένδιας μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά με τη συμμετοχή του προεδρείου του ΣΕΒ. 

«Ούτε σε 20 χρόνια δεν εξοφλείται το χρέος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ»

Την εκτίμηση ότι το τρέχον επίπεδο εσόδων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ «δεν θα επιτρέψει την εξάλειψη των χρεών ύψους 800 εκατ. ευρώ, ούτε σε 20 χρόνια» εξέφρασε ο πρόεδρος των Ρωσικών Σιδηροδρόμων Βλαντίμιρ Γιακούνιν, σημειώνοντας πάντως πως δεν έχουν αλλάξει τα σχέδια για εξαγορά της ελληνικής εταιρείας.

Τραπεζικές πιέσεις στο Χ.Α.

Υποκύπτει στις τραπεζικές πιέσεις το Χρηματιστήριο Αθηνών, χάνοντας εκ νέου το ψυχολογικό όριο των 1.200 μονάδων το οποίο και κράτησε μόλις δύο συνεδριάσεις.

ICAP: Απώλειες για οκτώ στους δέκα κλάδους λόγω κρίσης

Οκτώ στους δέκα κλάδους της ελληνικής οικονομίας υπέστησαν απώλειες την τελευταία πενταετία λόγω της κρίσης, ενώ μόλις δύο στους δέκα κλάδους εμφάνισαν αυξητική πορεία, σύμφωνα με τα συμπεράσματα μελέτης της ICAP Group. Την τελευταία διετία πάντως καταγράφεται μείωση των ζημιών.

Newsroom

Φόρτωση...
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Επιχειρήσεις

Τράπεζα Κύπρου: Εκτός ΧΑΚ μέχρι τέλος Οκτωβρίου

Τη συνέχιση της αναστολής διαπραγμάτευσης των μετοχών της Τράπεζας Κύπρου από την 1η Αυγούστου μέχρι το τέλος Οκτωβρίου του 2014, ανακοίνωσε την Τρίτη το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου (ΧΑΚ), ύστερα και από σχετική απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Χρηματιστηριακές Ανακοινώσεις

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ
 

Δημοφιλή

    Πρωτοσέλιδο

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ