ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΚΥΠΡΟΣ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΞΕΝΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΙΣΟΤΙΜΙΕΣ ΠΟΛΥΤ. ΜΕΤΑΛΛΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Οικονομία & Αγορές

Στο Παρίσι η ελληνική αποστολή για τις συζητήσεις με την τρόικα

Στο Παρίσι έφθασε νωρίς το απόγευμα η ελληνική αποστολή για την έναρξη των συζητήσεων με την τρόικα. Οι συναντήσεις θα γίνουν στα γραφεία της ελληνικής αντιπροσωπείας του ΟΟΣΑ, που δεν βρίσκονται εντός του κτηρίου του Οργανισμού, αλλά στη λεγόμενη «Βίλα Σαϊντ», στο 16° διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας.

Ανθ. Θωμόπουλος: Ανάγκη αναδιάρθρωσης του ιδιωτικού χρέους

Ανάγκη αναδιάρθρωσης του χρέους των επιχειρήσεων και των ιδιωτών, προκειμένου να μπορέσει να επιστρέψει η ελληνική οικονομία στην ανάπτυξη, «βλέπει» ο διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς Άνθιμος Θωμόπουλος.

ΠΣΕ: Σημαντική διευκόλυνση εξαγωγών με το νέο ν/σ

Ως σημαντικό βήμα προόδου για την απλοποίηση και επιτάχυνση των εξαγωγικών διαδικασιών χαρακτηρίζει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων (ΠΣΕ) το σχέδιο νόμου που παρουσίασε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Νότης Μηταράκης.

Με το βλέμμα σε Παρίσι και Φρανκφούρτη η άνοδος στο Χ.Α.

Λαμβάνοντας ώθηση από τις μη τραπεζικές μετοχές του FTSE25, το Χρηματιστήριο Αθηνών συντηρεί την ανοδική του πορεία, ακολουθώντας και το διεθνές θετικό κλίμα.

Newsroom

Φόρτωση...
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Φορολογία

Οι επτά εκκρεμότητες για την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ

Η ψήφιση της πρώτης τροπολογίας με την οποία απλώς μετατέθηκε η προθεσμία πληρωμής της 1ης δόσης του ΕΝΦΙΑ για το τέλος Σεπτεμβρίου, ήταν μόνο η αρχή. Συνολικά, υπάρχουν επτά εκκρεμότητες οι οποίες θα πρέπει να αντιμετωπιστούν προκειμένου και οι ιδιοκτήτες θα αποκτήσουν πλήρη εικόνα για το τι θα πρέπει να πληρώσουν και πότε.

Χρηματιστηριακές Ανακοινώσεις

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ
 

Δημοφιλή

    Πρωτοσέλιδο

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ