ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΚΥΠΡΟΣ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΞΕΝΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΙΣΟΤΙΜΙΕΣ ΠΟΛΥΤ. ΜΕΤΑΛΛΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Οικονομία & Αγορές

Δεν μεταβιβάζεται ακίνητο χωρίς πιστοποιητικό ΕΝΦΙΑ

Συμβόλαιο μεταβίβασης ακινήτου χωρίς το πιστοποιητικό του ΕΝΦΙΑ δεν συνάπτεται. Ο συμβολαιογράφος, κατά τη σύνταξη σχεδίου του συμβολαίου, θα πρέπει να ενσωματώνει στο σχέδιο όλα τα στοιχεία που απαιτούνται, θα μνημονεύει το πιστοποιητικό και όταν θα συντάσσει το οριστικό συμβόλαιο, θα πρέπει να έχει πλέον και τον αριθμό. 

Παράταση για το εκπρόθεσμο «κλείσιμο» των βιβλίων

Με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο το υπουργείο Οικονομικών κάνει γνωστό ότι η προθεσμία που κανονικά έληγε αύριο και η οποία αφορούσε στην εκπρόθεσμη υποβολή δήλωσης διακοπής επιχειρηματικής δραστηριότητας, παρατείνεται μέχρι τις 26/09/2014. 

Ποια ακίνητα πηγαίνουν στο ΤΑΙΠΕΔ

Νέα απόφαση έλαβε η διυπουργική επιτροπή αποκρατικοποιήσεων όσον αφορά στα ακίνητα που περιέρχονται στην ιδιοκτησία του ΤΑΙΠΕΔ.

Ευρωζώνη: Σε υψηλό τριών ετών ο σύνθετος δείκτης PMI τον Ιούλιο

Στο υψηλότερο επίπεδο τριών ετών διαμορφώθηκε ο σύνθετος δείκτης PMI (μεταποίηση και υπηρεσίες) στην Ευρωζώνη τον Ιούλιο, φθάνοντας στις 54 μονάδες από 52,8 που ήταν τον προηγούμενο μήνα, βάσει στοιχείων της εταιρείας Markit.

Newsroom

Φόρτωση...
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Φορολογία

Ο νέος οδηγός της εφορίας

Ένα χρήσιμο εργαλείο για τους φορολογούμενους - ειδικά στην τρέχουσα χρονική περίοδο καθώς ξεκινάει και η πληρωμή των φόρων- ανήρτησε η γ.γ Δημοσίων Εσόδων. Το ανανεωμένο εγχειρίδιο απαντά στα πιο συνηθισμένα ερωτήματα των πολιτών, καλύπτοντας θέματα φορολογίας εισοδήματος και κεφαλαίου, θέματα τελών και ειδικών φορολογιών, θέματα φορολογικών ελέγχων αλλά και τη διαδικασία είσπραξης των δημοσίων εσόδων.

Διεθνή

Ρέγκλινγκ: Ασφαλείς οι τράπεζες της περιφέρειας

Καθησυχαστικός για το τραπεζικό σύστημα της περιφέρειας της Ευρωζώνης, μετά τις ριπές που προκάλεσαν στις χρηματοοικονομικές αγορές τα προβλήματα του μητρικού ομίλου της πορτογαλικής τράπεζας Banco Espirito Santo, εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM), Κλάους Ρέγκλινγκ, σε συνέντευξη που έδωσε χθες στο Λονδίνο.

Χρηματιστηριακές Ανακοινώσεις

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ
 

Δημοφιλή

    Πρωτοσέλιδο

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ