Οικονομία & Αγορές

Τι αλλάζει στο φορο-ποινολόγιο

Στη ριζική αναμόρφωση των ποινών και των προστίμων για τις παραβάσεις της φοροδιαφυγής θα προχωρήσει η κυβέρνηση, ενώ επαχθή φορολογικά μέτρα φέρνει για το 2016 το προσχέδιο του κρατικού προϋπολογισμού που κατατίθεται σήμερα στη Βουλή.

Στο Eurogroup η λίστα με τα προαπαιτούμενα

Την τυπική έγκριση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης αναμένεται να αποσπάσει σήμερα στο Eurogroup η λίστα με τα 48 προαπαιτούμενα μέτρα. Στόχος είναι η ψήφισή τους έως τα μέσα Οκτωβρίου, ώστε αμέσως μετά να εκταμιευθεί η υποδόση των 2 δισ. ευρώ. 

Spiegel: Αλλαγές στους κανόνες χρηματοδότησης έργων στην Ελλάδα εξετάζει η Κομισιόν

Να ανακουφίσει την Αθήνα καταργώντας αναδρομικά την ελληνική συνδρομή στα επιδοτούμενα από την Ε.Ε. αναπτυξιακά έργα επιδιώκει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, όπως επισημαίνει το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.

Θετικές προσδοκίες καλλιεργεί το Χ.Α.

Θετικό είναι το κλίμα που κυριαρχεί στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με την αγορά να αναμένει με προσδοκίες τις εξελίξεις τόσο στο σημερινό Eurogroup όσο και στην έναρξη της διαδικασίας των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

Newsroom

Φόρτωση...
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Οικονομία

Σε τρία κομμάτια οι νέες συντάξεις

Από την άθροιση τριών διαφορετικών «κομματιών» -εκ των οποίων το Δημόσιο θα εγγυάται μόνο για το πρώτο και θα το χρηματοδοτεί μέσω της φορολογίας- θα προκύπτουν οι νέες συντάξεις για τους σημερινούς εργαζομένους, σύμφωνα με την επικρατέστερη πρόταση που επεξεργάζεται η επιτροπή για το ασφαλιστικό.

Χρηματιστηριακές Ανακοινώσεις

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ

Δημοφιλή

    Πρωτοσέλιδο

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ