Οικονομία & Αγορές

Λ. Κατσέλη: Η ρευστότητα την Τρίτη θα καθορίσει το όριο αναλήψεων

Το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθούν οι τράπεζες θα καθοριστεί λεπτομερώς τη Δευτέρα λαμβάνοντας υπόψιν τις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας που ληφθούν το πρωί της ίδια ημέρας, και με βάση τη ρευστότητα που θα είναι διαθέσιμη από το πρωί της Τρίτης, θα καθοριστούν τα όρια των αναλήψεων σύμφωνα με την πρόεδρος της Ένωσης Τραπεζών Λούκα Κατσέλη.

Η Αθήνα δεν θέλει κανένα πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων, λέει ο Σόιμπλε

Προβλέψιμη ήταν κατά τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε η αποτυχία στις διαπραγματεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση καθώς όπως εξήγησε η Αθήνα «δεν θέλει κανένα πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων».

Κατηγορηματικά διαψεύδουν ΕΕΤ και ΥΠΟΙΚ το δημοσίευμα των FT για κούρεμα καταθέσεων από 8.000 ευρώ

Εντελώς ανυπόστατο χαρακτήρισε το δημοσίευμα των Financial Times, περί «κουρέματος» των καταθέσεων άνω των 8.000 ευρώ κατά 30%, η πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών Λούκα Κατσέλη μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι.

Newsroom

Φόρτωση...
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Αγορές

Οριακή άνοδος στο Τόκιο

Σε θετικό έδαφος έκλεισε σήμερα το ιαπωνικό χρηματιστήριο, ανακτώντας τελικά τις απώλειες που κατέγραφε νωρίτερα χάρη στην άνοδο του τραπεζικού κλάδου και άλλων μετοχών εταιρειών υψηλής κεφαλαιοποίησης.

Φορολογία

Ποιοι απαλλάσσονται από τη δήλωση ΦΠΑ - Όλη η εγκύκλιος

Εγκύκλιο με αναλυτικές οδηγίες για τη διαδικασία απαλλαγής των μικρομεσαίων επιχειρήσεων αλλά και των επιτηδευματιών από την υποχρέωση υποβολής δήλωσης ΦΠΑ εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων. Μεταξύ άλλων, διευκρινίζεται ότι οι νέες επιχειρήσεις, εντάσσονται κανονικά στον ΦΠΑ και από την επόμενη διαχειριστική περίοδο μπορούν να επιλέξουν την υπαγωγή τους στο ειδικό καθεστώς, εφόσον φυσικά πληρούν το κριτήριο των εσόδων. 

Χρηματιστηριακές Ανακοινώσεις

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ

Δημοφιλή

    Πρωτοσέλιδο

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ