ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΚΥΠΡΟΣ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΞΕΝΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΙΣΟΤΙΜΙΕΣ ΠΟΛΥΤ. ΜΕΤΑΛΛΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Οικονομία & Αγορές

Πάνω από 7.000 αιτήσεις για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα

Πάνω από 7.000 αιτήσεις έχουν κατατεθεί για συμμετοχή στο πρόγραμμα του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση.

Η Cosco φέρνει και τη SONY στον Πειραιά

Τον «χάρτη» του θαλάσσιου εμπορίου μεταξύ της Ευρώπης και της Ασίας αλλάζει σταδιακά η Cosco με τη βάση που έχει δημιουργήσει στο λιμάνι του Πειραιά.

Δεν θέλει η Ρώμη νέες διορθώσεις στο σχέδιο προϋπολογισμού

Η Ιταλία δεν αναμένει να υπάρξουν επιπρόσθετα αιτήματα από μέρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για προσαρμογές στο σχέδιο προϋπολογισμού της. Την περασμένη εβδομάδα μια πηγή στις Βρυξέλλες δήλωσ πως η Κομισιόν είναι πιθανό να ασκήσει πιέσεις στη Ρώμη προκειμένου η κυβέρνηση να προβεί σε επιπλέον διορθώσεις.

Νέα φορολογική περιπέτεια της HSBC στην Ελβετία

Νέες περιπέτειες συνδεόμενες με τους πλούσιους πελάτες της και τις «κακές» σχέσεις τους με την εφορία αντιμετωπίζει η ελβετική θυγατρική της HSBC.

Newsroom

Φόρτωση...
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Ναυτιλία

Τι θα αλλάξει στη σύμβαση παραχώρησης ΟΛΠ - Δημοσίου

Παράλληλα τρέχει η κυβέρνηση τα δύο καυτά θέματα του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά, το φιλικό διακανονισμό με την Cosco αλλά και τη διαδικασία πώλησης του 67% των μετοχών του μεγάλου λιμανιού. Οι παρασκηνιακές ζυμώσεις οδήγησαν τελικά στην αναβολή της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου του ΟΛΠ για την προσεχή Δευτέρα, ενώ αρχικά ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, σε μια προσπάθεια να βρεθεί κοινός παρονομαστής στη «μετάφραση» της απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου περί του φιλικού διακανονισμού.

Χρηματιστηριακές Ανακοινώσεις

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ
 

Δημοφιλή

    Πρωτοσέλιδο

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ