Οικονομία & Αγορές

Η Έλενα Παναρίτη νέα εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ

Νέος εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) αναλαμβάνει η κ. Έλενα Παναρίτη,  η οποία αντικαθιστά τον κ. Θάνο Κατσάμπα, τον οποίο το Υπουργείο Οικονομικών, σε ανακοίνωσή του, ευχαριστεί για την μακρόχρονη συνεισφορά του στο Ταμείο.

Νέα παρέμβαση ΗΠΑ για το ελληνικό ζήτημα

«Όλα τα εμπλεκόμενα μέρη» στις συνομιλίες για το ελληνικό ζήτημα πρέπει «να μετακινηθούν» από τις θέσεις τους για να αποφευχθεί μια «κρίση» δήλωσε ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Τζακ Λιού, μετά την ολοκλήρωση της συνόδου της Ομάδας των Επτά (G7) στη Δρέσδη.

Σε χαμηλό 11ετίας οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες

Βουτιά στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων 11 ετών έχουν κάνει οι καταθέσεις των ιδιωτών στις ελληνικές τράπεζες, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ).

Επί τάπητος οι αλλαγές στη φορολογία των νέων αυτοκινήτων

Οι αλλαγές στη φορολογία των νέων αυτοκινήτων και ο αποτελεσματικότερος έλεγχος όσων κυκλοφορούν ήταν το αντικείμενο της συνάντησης του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και της αναπληρώτριας υπουργού Οικονομικών Νάντιας Βαλαβάνη με τους εκπροσώπους του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αυτοκινήτων.

Newsroom

Φόρτωση...
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Αγορές

Συνεχίστηκε το ράλι στο Τόκιο

Συνεχίστηκε για 11η μέρα το ανοδικό σερί στο χρηματιστήριο του Τόκιο, εν μέσω προσδοκιών για καλύτερες αποδόσεις στους μετόχους. Τα σημερινά κέρδη ήταν πάντως περιορισμένα, καθώς οι επενδυτές εμφανίστηκαν επιφυλακτικοί για επικείμενες ρευστοποιήσεις.

Επιχειρήσεις

Ραγδαίες εξελίξεις στην On Telecoms

Το «πράσινο φως» στον ΟΤΕ να σταματήσει να παρέχει υπηρεσίες δικτύου (χονδρική) στην On Telecoms, κάτι που θα οδηγήσει την τηλεπικοινωνιακή εταιρεία σε αδυναμία να παρέχει υπηρεσίες στους συνδρομητές της, δίνει η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) με χθεσινή απόφαση της Ολομέλειας.

Χρηματιστηριακές Ανακοινώσεις

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ

Δημοφιλή

    Πρωτοσέλιδο

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ