ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΚΥΠΡΟΣ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΞΕΝΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΙΣΟΤΙΜΙΕΣ ΠΟΛΥΤ. ΜΕΤΑΛΛΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Οικονομία & Αγορές

ΙΟΒΕ: Πιθανή μικρή ανάκαμψη το 2014

Σταθεροποίηση του ΑΕΠ φέτος στα περυσινά επίπεδα προβλέπει στη νέα έκθεσή του για την ελληνική οικονομία το ΙΟΒΕ, ενώ θεωρεί πιθανή μια μικρή άνοδό του. Βλέπει επίσης αποκλιμάκωση της ανεργίας στο 26%, μια μονάδα χαμηλότερα από το προηγούμενο έτος, για πρώτη φορά από το 2008.

Ξανά πάνω από τις 1.200 μονάδες το Χ.Α.

Εντυπωσιακή επάνοδο πάνω από τις 1.200 μονάδες πραγματοποίησε σήμερα το Χρηματιστήριο Αθηνών, σε μία μία άκρως καθοριστική συνεδρίαση όπου η αγορά επέστρεψε από τις πτωτικές στρεβλώσεις των προηγούμενων ημερών.

Μέχρι 30 Απριλίου η υποβολή των περιοδικών δηλώσεων ΦΠΑ

Χρονικό περιθώριο έως την Τετάρτη 30 Απριλίου θα έχουν οι επιτηδευματίες προκειμένου να υποβάλλουν τις περιοδικές δηλώσεις ΦΠΑ.

Προσδοκίες για νέο ρεκόρ στις αφίξεις τουριστών

Η επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές ομολόγων είναι το πιο πρόσφατο από μια σειρά «θετικών μηνυμάτων» για την οικονομία, στα οποία περιλαμβάνεται η αύξηση των αφίξεων των τουριστών την περσινή χρονιά, που αναμένεται να συνεχισθεί και εφέτος, «επιτυγχάνοντας ένα νέο ρεκόρ» δήλωσε η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη.

Newsroom

Φόρτωση...
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Ναυτιλία

Attica: Διάκριση στα SAP Quality Awards

Μία ακόμα διάκριση έλαβε η Attica Α.Ε. Συμμετοχών, μητρική εταιρεία των SUPERFAST FERRIES & BLUE STAR FERRIES, η οποία επελέγη ως ο Αργυρός Νικητής (Silver Winner) στα Βραβεία Ποιότητας 2013 της SAP για την Ελλάδα και την Κύπρο στην κατηγορία Μεσαίας Εφαρμογής (Medium Implementation).

Χρηματιστηριακές Ανακοινώσεις

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ
 

Δημοφιλή

    Πρωτοσέλιδο

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ