Οικονομία & Αγορές

Βερολίνο: Θα συμβάλλουμε εποικοδομητικά στις διαπραγματεύσεις

Η Γερμανία θα συμβάλλει με εποικοδομητικό τρόπο στις τρέχουσες διαπραγματεύσεις, δήλωσε ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, Ντένις Κόλμπεργκ, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου.

Αlpha Bank: «Κλειδί» η μείωση του παραγωγικού κενού

Τη σημασία της συρρίκνωσης του παραγωγικού κενού στην επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων του μεσοπρόθεσμου προγράμματος και στην επιστροφή της οικονομίας σε βιώσιμη ανάπτυξη, υπογραμμίζει η Alpha Bank, στο εβδομαδιαίο δελτίο για την πορεία της Ελλάδας.

Ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελλάδα από τη SAP

Ψήφο εμπιστοσύνης στην ψηφιακή ατζέντα της Ελλάδας και τις προοπτικές για ανάκαμψη μέσω της τεχνολογίας, παρείχε ο διευθύνων σύμβουλος της SAP S.E., Μπιλ ΜακΝτέρμοτ.

Eurobank: Στο 2,2% η απόκλιση της ανάπτυξης μεταξύ Ελλάδας και Ευρωζώνης

Στις 2,2 ποσοστιαίες μονάδες διαμορφώθηκε η απόκλιση στον ρυθμό οικονομικής ανάπτυξης μεταξύ της Ελλάδας και της Ευρωζώνης, σύμφωνα με την εβδομαδιαία έκθεση της Eurobank «7 Ημέρες Οικονομία».

Newsroom

Φόρτωση...
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Ναυτιλία

Μικτό σύστημα δρομολογίων ζητεί η ακτοπλοΐα για το Αιγαίο

«Δει δη χρημάτων και άνευ τούτων ουδέν εστί γενέσθαι…» είναι το συμπέρασμα που προκύπτει από την πρόταση που κατέθεσε χθες στη Νάξο -σε ημερίδα με θέμα «Η ακτοπλοΐα ως πυλώνας ανάπτυξης της οικονομίας των νησιών των Κυκλάδων - Συμβάσεις Ανάθεσης Δημόσιας Υπηρεσίας και παράγοντες ανάπτυξης της Νησιωτικότητας» για την ανάπτυξη ενός ακτοπλοϊκού δικτύου με ανταποκρίσεις- ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας Μιχάλης Σακέλλης.

Χρηματιστηριακές Ανακοινώσεις

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ

Πρωτοσέλιδο

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ