ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΚΥΠΡΟΣ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΞΕΝΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΙΣΟΤΙΜΙΕΣ ΠΟΛΥΤ. ΜΕΤΑΛΛΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Οικονομία & Αγορές

ΕΤΕ: Τρεις φορές καλύφθηκε η έκδοση του ομολόγου

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε η έκδοση ομολόγου της Εθνικής Τράπεζας, κύριου χρέους (senior unsecured bond) ύψους €750 εκατομμυρίων, 5ετούς διάρκειας.

Eurobank: 0,30 - 0,33 ευρώ/ μετοχή η τιμή διάθεσης για την ΑΜΚ

Στα 0,30 - 0,33 ευρώ/ μετοχή ορίστηκε η τιμή διάθεσης για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της Eurobank, κατόπιν διαβούλευσης του διοικητικού συμβουλίου της τράπεζας με τους γενικούς συντονιστές της Διεθνούς Προσφοράς και τον κύριο ανάδοχο της Δημόσιας Προσφοράς.

Κράτησε τις 1.230 μονάδες το Χ.Α.

Στα ίδια με τα χθεσινά επίπεδα έκλεισε το Χρηματιστήριο Αθηνών, μετά από μία συνεδρίαση που υπήρξαν πολλές εναλλαγές προσήμων και έντονη μεταβλητότητα.

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Σύμβαση 3,2 δισ. ευρώ για έργο στο Κατάρ

Σύμβαση συνολικής αξίας 3,2 δισ. ευρώ ανακοίνωσε η εταιρεία ΕΛΛΑΚΤΩΡ, η οποία ως επικεφαλής της κοινοπραξίας ALYSJ JV, θα προχωρήσει στη μελέτη και κατασκευή της γραμμής «Gold Line Underground» στο Μετρό του Κατάρ.

Newsroom

Φόρτωση...
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Επιχειρήσεις

Σε επενδυτές στο Ντουμπάι το 49% της Intracom Telecom

H INTRACOM HOLDINGS  ανακοίνωσε την υπογραφή δεσμευτικής συμφωνίας – προσυμφώνου για τη μεταβίβαση του ποσοστού συμμετοχής της στο μετοχικό κεφάλαιο της INTRACOM TELECOM, ήτοι του 49% της εν λόγω εταιρείας, σε επενδυτές στο Dubai, με συνολική ωφέλεια για την INTRACOM HOLDINGS ποσού € 47 εκατ.

Φορολογία

Το νέο καθεστώς του ΦΠΑ με ερωτήσεις και απαντήσεις

Ποιοι θα μπορούν να ενταχθούν στο νέο καθεστώς πληρωμής του ΦΠΑ; Τι θα κερδίζουν; Πότε θα αποβάλλονται από τον μηχανισμό και πότε αυτός θα τεθεί σε λειτουργία; Πολλά από τα κρίσιμα ερωτήματα που απασχολούν χιλιάδες μικρομεσαίους, απαντώνται από την ίδια την τροπολογία για το νέο σύστημα του ΦΠΑ η οποία κατατέθηκε χθες το βράδυ στη Βουλή.

Χρηματιστηριακές Ανακοινώσεις

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ
 

Δημοφιλή

    Πρωτοσέλιδο

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ