ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΚΥΠΡΟΣ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΞΕΝΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΙΣΟΤΙΜΙΕΣ ΠΟΛΥΤ. ΜΕΤΑΛΛΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Οικονομία & Αγορές

Πώς θα υποβληθούν τα Ε9 του 2015 και του 2016

Το βράδυ του Σαββάτου 24/01 τέθηκε στη διάθεση του κοινού η ηλεκτρονική εφαρμογή μέσω της οποίας οι φορολογούμενοι θα υποβάλλουν τις δηλώσεις με τις μεταβολές που επήλθαν στην ακίνητη περιουσία τους από την 01/01/2014 έως την 31/12/2014 αλλά και τις μεταβολές που θα επέλθουν μετά την 1/1/2015. 

Εξετάζει σύσταση «κακής τράπεζας» η Ιταλία

Τη σύσταση «κακής τράπεζας» με κρατική στήριξη εξετάζει η Ιταλία, για να συμβάλει στην εξυγίανση του τραπεζικού της τομέα, όπως δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας της χώρας Πιέρ Κάρλο Παντόαν.

Πώς βλέπουν Moody’s - Fitch το πρόγραμμα QE της ΕΚΤ

Το πρόγραμμα αγοράς ομολόγων που ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα μπορεί να βοηθήσει στη σταθεροποίηση των αγορών, όμως ενδέχεται να μην αποτελέσει πανάκεια για τα προβλήματα της Ευρωζώνης, υποστηρίζει η Moody’s.

Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι παραγωγικό, δομικό και πολιτικό

Το ζήτημα της παραγωγικής αναδιάρθρωσης της ελληνικής οικονομίας, το οποίο επισκιάζει η προεκλογική ρητορική του πολιτικού συστήματος, θέτουν μετ’ επιτάσεως και παρ’ όλες τις επιμέρους αποκλίσεις τους ο πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Κωνσταντίνος Γάτσιος και ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, επιστημονικός διευθυντής του ΙΝΕ ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ Γιώργος Αργείτης.

Newsroom

Φόρτωση...
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Επιχειρήσεις

Ποια τα εφόδια των CEOs για την πορεία προς την κορυφή

Ικανότητες, εργασιακή εμπειρία και χαρακτήρας -με σκορ 78%, 70% και 57% αντίστοιχα- είναι τα τρία πιο σημαντικά εφόδια των CEOs - η νεότερη γενιά των οποίων (Generation X) έφθασε στην κορυφή της εταιρικής ιεραρχίας στα 39, έπειτα από 16 χρόνια δουλειάς και η παλαιότερη (Baby Boomers), σχεδόν δέκα χρόνια αργότερα, στα 48, έπειτα από 25 χρόνια δουλειάς.

Φορολογία

Πώς θα υποβληθούν τα Ε9 του 2015 και του 2016 – Ερωτήσεις και απαντήσεις

Το βράδυ του Σαββάτου 24/01 τέθηκε στη διάθεση του κοινού η ηλεκτρονική εφαρμογή μέσω της οποίας οι φορολογούμενοι θα υποβάλλουν τις δηλώσεις με τις μεταβολές που επήλθαν στην ακίνητη περιουσία τους από την 01/01/2014 έως την 31/12/2014 αλλά και τις μεταβολές που θα επέλθουν μετά την 1/1/2015. Όσοι επισκεφτούν το ηλεκτρονικό περιουσιολόγιο, θα διαπιστώσουν ότι είναι διαθέσιμη η δυνατότητα υποβολής δήλωσης τόσο για το 2015 όσο και για το 2016.

Ναυτιλία

1ο Ναυτιλιακό Forum της «Ναυτεμπορικής»: «Υπεράνω κομμάτων η ελληνική ναυτιλία»

Το 1ο Ναυτιλιακό Forum της εφημερίδας «Ναυτεμπορική», που πραγματοποιήθηκε χθες με τη συμμετοχή εκατοντάδων εκπροσώπων της ναυτιλιακής κοινότητας στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso στη Βουλιαγμένη, αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για έναν εμπεριστατωμένο διάλογο για όλα τα φλέγοντα θέματα της ελληνικής ναυτιλίας, τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο παγκόσμιο εμπόριο και την προσφορά της στην εθνική οικονομία.

Δημοφιλή

    Πρωτοσέλιδο

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ