Οικονομία & Αγορές

Κυρίως «ενημερωτικού χαρακτήρα» η τηλεδιάσκεψη του EWG

Η τηλεδιάσκεψη του EWG θα έχει περισσότερο χαρακτήρα ενημέρωσης, σχετικά με το σημείο που βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις, σύμφωνα με πηγή της Ευρωζώνης που ανέφερε ότι έως το πρωί η κυβέρνηση δεν είχε παρουσιάσει την οριστική της πρόταση σχετικά με τον κατάλογο των μεταρρυθμίσεων και τις δημοσιονομικές επιπτώσεις.

Εισπράχθηκαν 147 εκατ. ευρώ με τη ρύθμιση - εξπρές

Τελικό ποσό ύψους 147.034.038 ευρώ εισπράχθηκε από την εκούσια καταβολή ληξιπρόθεσμων οφειλών εκτός ρύθμισης, που διήρκεσε οκτώ μέρες, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από το υπουργείο Οικονομικών.

Πώς θα γίνεται η παρακράτηση φόρου σε μισθούς, συντάξεις και παροχές σε είδος

Δημοσιεύτηκε πριν από λίγο στη Διαύγεια η εγκύκλιος με τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθούν οι επιχειρήσεις και τα ασφαλιστικά ταμεία για τον υπολογισμό της παρακράτησης φόρου στους μισθούς, στις συντάξεις αλλά και στις διάφορες απολαβές.

«Βαθιά ανάσα» έδωσε το 2014 στις εισηγμένες επιχειρήσεις

Με σημαντική βελτίωση έκλεισε η χρήση 2014 για τις εισηγμένες επιχειρήσεις, όπως φαίνεται από τα σωρευτικά μεγέθη της «ατμομηχανής» του χρηματιστηρίου, ήτοι τις εταιρείες οι οποίες συμμετέχουν στον δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης FTSE/Large Cap.

Newsroom

Φόρτωση...
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Οικονομία

FT: Τι περιλαμβάνει το ελληνικό πακέτο μέτρων

Μέτρα τα οποία μπορούν να αποδώσουν από 4,684 έως 6,111 δισεκατομμύρια ευρώ περιλαμβάνει το ελληνικό πακέτο, όπως αποκαλύπτουν οι Financial Times. Η ελληνική πρόταση στηρίζεται στο ότι θα υπάρξει το 2015 ανάπτυξη 1,4% (και 2,9% το 2016 αντί για 2,9% και 3,7% που προβλέπει ο προϋπολογισμός) ενώ προβλέπεται ότι η ανεργία θα διαμορφωθεί στο 23,4% (αντί για 22,6% που προβλέπει ο προϋπολογισμός).

 

Αγορές

«Βαθιά ανάσα» έδωσε το 2014 στις εισηγμένες επιχειρήσεις

Με σημαντική βελτίωση έκλεισε η χρήση 2014 για τις ελληνικές εισηγμένες επιχειρήσεις, όπως φαίνεται από τα σωρευτικά μεγέθη της «ατμομηχανής» του χρηματιστηρίου, ήτοι τις εταιρείες οι οποίες συμμετέχουν στον δείκτη της υψηλής κεφαλαιοποίησης FTSE/Large Cap.

Δημοφιλή

    Πρωτοσέλιδο

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ