ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΚΥΠΡΟΣ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΞΕΝΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΙΣΟΤΙΜΙΕΣ ΠΟΛΥΤ. ΜΕΤΑΛΛΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Οικονομία & Αγορές

Μπόνους έως 40% για ρύθμιση κόκκινων δανείων

Τη δυνατότητα διαγραφής έως και το 40% των τόκων, των προστίμων και των προσαυξήσεων θα έχουν οι επιχειρήσεις με κύκλο εργασιών μεγαλύτερο από τα 2,5 εκατ. ευρώ και οι οποίες χρωστούν άνω του 1 εκατ. ευρώ στο Δημόσιο και στα ασφαλιστικά ταμεία στην περίπτωση που υπαχθούν στο σχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης για τη ρύθμιση των «κόκκινων» επιχειρηματικών δανείων.

ΥΠΟΙΚ: Παραμένουν οι μοχλοί πίεσης στα χέρια των πιστωτών

Στην πρόσφατη συνάντησή του με τον Γερμανό ομόλογό του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, στο Βερολίνο, αλλά και στους φόβους των πιστωτών, αναφέρεται ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Deutsche Welle.

Βρίσκει στήριγμα στις 890 μονάδες το Χ.Α.

Σημαντικές απώλειες καταγράφει σήμερα το Χρηματιστήριο Αθηνών, με τον τραπεζικό κλάδο να έχει τεθεί σε δίνη ρευστοποιήσεων δοκιμάζοντας εκ νέου τα margin calls.

Υπεγράφησαν οι συμβάσεις για τις ψηφιακές συχνότητες

Υπεγράφησαν σήμερα οι συμβάσεις για την εκχώρηση των συχνοτήτων στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας Cosmote, Vodafone και Wind, μεταξύ του πρόεδρου της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) Κων/νου Λουρόπουλου και των επικεφαλής των τριών εταιρειών.

Newsroom

Φόρτωση...
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Αγορές

Χ.Α.: Απώλειες άνω του 8,5% μέσα σε τρεις συνεδριάσεις

Ακόμη και τη στήριξη των 910 μονάδων έχασε σήμερα ο Γενικός Δείκτης, καθώς το Χρηματιστήριο Αθηνών φαίνεται ότι έχει μπει σε μία ακόμη πτωτική δίνη μέσα σε διάστημα δέκα ημερών.

Διεθνή

ΗΠΑ: Στο 3,5% ο ρυθμός ανάπτυξης γ’ τριμήνου

Με ετήσιο ρυθμό 3,5% «έτρεξε» η αμερικανική οικονομία το τρίτο τρίμηνο του έτους, χάρη στο άλμα που σημείωσαν οι εξαγωγές και τη μεγαλύτερη άνοδο των τελευταίων πέντε ετών που καταγράφηκε στις ομοσπονδιακές δαπάνες.

Χρηματιστηριακές Ανακοινώσεις

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ
 

Δημοφιλή

    Πρωτοσέλιδο

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ