Οικονομία & Αγορές

Τι αλλάζει και πότε στους ειδικούς φόρους κατανάλωσης – Όλη η εγκύκλιος

Αναλυτικές οδηγίες για την προσαρμογή των ειδικών φόρων κατανάλωσης στα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν μετά την ψήφιση του νομοσχέδιου με τις αυξήσεις των  έμμεσων φόρων δίνει η Γενική Γραμματεία με εγκύκλιο που δημοσιεύτηκε πριν από λίγο στη Διαύγεια.

Ανακοινώθηκε η διακοπή λειτουργίας του Athens Ledra Hotel

Tη διακοπή λειτουργίας του Athens Ledra Hotel από σήμερα 31 Μαΐου 2016 ανακοίνωσε η ΑΣΤΥ Ξενοδοχειακές και Τουριστικές Επιχειρήσεις Α.Ε. .

ΕΚΧΑ: 24 υποψήφιοι ανάδοχοι για τις 32 μελέτες κτηματογράφησης

Σε 111 ανέρχονται οι προσφορές που κατατέθηκαν από 24 υποψήφιους αναδόχους για τις 32 συμβάσεις του διαγωνισμού ΚΤΙΜΑ-16, που αφορούν στην κτηματογράφηση του υπολοίπου της χώρας, όπως ανακοίνωσε η «Εθνικό Κτηματολόγια και Χαρτογράφηση Α.Ε.» (ΕΚΧΑ), μετά από της προθεσμίας ηλεκτρονικής υποβολής προσφορών τη Δευτέρα.

Πάνω από 2 δισ. η συνεισφορά του ΟΠΑΠ στα κρατικά ταμεία τα τελευταία τρία χρόνια

Την πορεία των οικονομικών αποτελεσμάτων του πρώτου τριμήνου του 2016 παρουσίασε στην τηλεδιάσκεψη με αναλυτές ο επικεφαλής του ΟΠΑΠ Καμίλ Ζίγκλερ επισημαίνοντας ότι «το πρώτο τρίμηνο του 2016, όπως καταδεικνύουν τα επίσημα στοιχεία της οικονομίας, σημαδεύτηκε από τη συνεχιζόμενη πίεση στο διαθέσιμο εισόδημα και την ιδιωτική κατανάλωση, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σε ετήσια βάση μία πτωτική τάση και στα έσοδα από τα παιχνίδια μας».

Newsroom

Φόρτωση...
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Ναυτιλία

SOS εκπέμπει η κρουαζιέρα λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων

Με φόντο τις 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες των εργαζομένων στα λιμάνια του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης, που ξεκίνησαν από την περασμένη Πέμπτη, πραγματοποιείται σήμερα η έκτακτη γενική συνέλευση του ΟΛΠ προκειμένου να υιοθετηθεί η νέα σύμβαση παραχώρησης μεταξύ της εταιρείας και του Ελληνικού Δημοσίου, όπως και η τροποποίηση του καταστατικού της εταιρείας.

Πρωτοσέλιδο

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ