Οικονομία & Αγορές

Noυί: Αποτέλεσμα πολιτικών γεγονότων η ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών

Σε πολιτικά γεγονότα απέδωσε την τραπεζική κρίση στην Ελλάδα η Ντανιέλ Νουί, επικεφαλής του Μηχανισμού Εποπτείας (SSM) της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Λιου: Η Ευρώπη να τηρήσει τη δέσμευσή της για το ελληνικό χρέος

Την ανάγκη να τηρήσει η Ευρώπη τη δέσμευσή της προκειμένου το χρέος της Ελλάδας να καταστεί βιώσιμο μέσω ουσιαστικής ανακούφισής του υπογράμμισε ο υπουργός Οικονομικών της Αμερικής Τζακ Λιου κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε τη Μ. Πέμπτη με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Γ. Στουρνάρας: Θέμα λίγων ημερών η συμφωνία

Την εκτίμηση ότι η συμφωνία είναι πλέον θέμα λίγων ημερών εξέφρασε ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννης Στουρνάρας  μιλώντας στην ΕΡΤ, ενώ τόνισε ότι μεταξύ των θεσμών, ο μόνος που θέτει θέμα πρόσθετων μέτρων είναι το ΔΝΤ.

S&P: Επιβεβαίωσε την αξιολόγηση «CCC-» της ΔΕΗ

Την αξιολόγηση «CCC-» της πιστοληπτικής ικανότητας της ΔΕΗ επιβεβαίωσε ο οίκος Standard & Poor’s, διατηρώντας το outlook (προοπτική) σε «αρνητικό».

Newsroom

Φόρτωση...
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Αγορές

Απώλειες άνω του 1% στις ευρωαγορές

Απώλειες άνω του 1% εμφανίζουν στη συνεδρίαση τα κυριότερα χρηματιστήρια στην Ευρώπη, στον απόηχο των αποφάσεων των κεντρικών τραπεζών των ΗΠΑ και της Ιαπωνίας. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκονται και τα οικονομικά αποτελέσματα των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών εταιρειών.

Φορολογία

Ποιοι και πόσο επιβαρύνονται με τα νέα αφορολόγητα όρια

Ακόμη πιο μεγάλες φορολογικές επιβαρύνσεις αποφάσισε να επιβάλει η κυβέρνηση σε μισθωτούς και συνταξιούχους με χαμηλά και μεσαία εισοδήματα προκειμένου να πείσει τους δανειστές να συμφωνήσουν στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης του εφαρμοζόμενου μνημονίου.

Χρηματιστηριακές Ανακοινώσεις

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ

Πρωτοσέλιδο

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ