Skip to main content

Super League: Στόχος η επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό κόντρα στη Ξάνθη

Με στόχο να επιστρέψει στις νίκες, μετά την πρώτη απώλεια βαθμών που είχε στο πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε στο Καραϊσκάκη τη Ξάνθη (19:30) στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι το μεγάλο φαβορί για το 18ο «τρίποντο» στη Super League απέναντι στους Ακρίτες που αγνοούν τη νίκη εδώ κι 7 αγωνιστικές. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, πάντως, είναι υποχρεωμένη να μην κάνει διαχωρισμούς στα παιχνίδια που ακολουθούν καθώς η βαθμολογική της θέση είναι τέτοια που καθιστά απαραίτητη τη συγκομιδή βαθμών εντός ή, εκτός έδρας προκειμένου να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Κι ενώ στο φαληρικό γήπεδο υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, στα δύο ματς που θα προηγηθούν το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι τέτοιο που δεν υπάρχει… χώρος για προγνωστικά. Η «αυλαία» θα ανοίξει στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης στις 15:00, όπου η Καλλονή θα παίξει το τελευταίο της χαρτί για την παραμονή με αντίπαλο τον προτελευταίο του πίνακα, Πανθρακικό, που επίσης «καίγεται» για βαθμούς.

Ίσως το πιο ενδιαφέρον ματς της ημέρας θα διεξαχθεί το απόγευμα στις 5:15 στη Νέα Σμύρνη, όπου ο Πανιώνιος θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Τρίπολης. Εάν υπάρχει νικητής θα αποκτήσει τεράστιο προβάδισμα για την κατάκτηση της 5ης θέσης που δίνει το εισιτήριο για τα play offs (ισοβαθμούν με 27 βαθμούς), ενώ ακόμη και η ισοπαλία «βολεύει» τους Αρκάδες, καθώς έχουν νικήσει στο ματς του πρώτου γύρου και σε περίπτωση ισοβαθμίας στο φινάλε θα έχουν το πλεονέκτημα.