Skip to main content

Conference League: Χωρίς φιλοξενούμενους οπαδούς τα παιχνίδια ΠΑΟΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Η UEFA ικανοποίησε το αίτημα των κροατικών Αρχών που ζήτησαν να μην υπάρξει μετακίνηση των φίλων του ΠΑΟΚ

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τους εκτός έδρας αγώνες μεταξύ των ομάδων τους, για τους «16» του UEFA Europa Conference League.

Η UEFA αποδέχθηκε αίτημα των κροατικών Αρχών, καθώς η κατάσταση είναι τεταμένη μετά τα γεγονότα του περασμένου καλοκαιριού, με την κάθοδο των Κροατών χούλιγκαν στην Αθήνα, τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη.

Επίσης, ουδείς έχει λησμονήσει την επίθεση στο λεωφορείο των επισήμων του ΠΑΟΚ το 2010. Το ίδιο ωστόσο θα συμβεί και με τους οπαδούς της κροατικής ομάδας, ενημέρωσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώθηκε επίσημα πως η UEFA έκανε δεκτό το αίτημα της Κροατικής Αστυνομίας για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων στον αγώνα Ντιναμό Ζάγκρεμπ – ΠΑΟΚ, λόγω της προϊστορίας και την επίθεση στο λεωφορείο των επισήμων το 2010, αλλά και τα γεγονότα του καλοκαιριού και ό,τι επακολούθησε», κοινοποίησε ο ΠΑΟΚ.

«Ως εκ τούτου η UEFA αποφάσισε πως και οι δυο αγώνες της φάσης των 16 σε Ζάγκρεμπ και Θεσσαλονίκη, θα διεξαχθούν μόνο με φιλάθλους των γηπεδούχων».