Αμφισβητεί η Λαϊκή Ενότητα την αξιοπιστία των δημοσκοπήσεων

Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015 16:04
UPD:16:07
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σύμφωνα με τον κ. Ήσυχο (φωτ. αρχείου), «Σε μία εκλογική διαδικασία fast-track οι δημοσκοπήσεις, ορισμένες από αυτές απολύτως αναξιόπιστες, χρησιμοποιούνται από την εκάστοτε εξουσία και την διαπλοκή στη χώρα ως ένα εργαλείο παρέμβασης και διαστρέβλωσης στη συνείδηση των πολιτών».

A- A A+

Αμφισβητεί ο εκπρόσωπος Τύπου της Λαϊκής Ενότητας, Κώστας Ήσυχος την αξιοπιστία των πρώτων δημοσκοπήσεων που δημοσιεύθηκαν εν όψει των εκλογών.

«Σε μία εκλογική διαδικασία fast-track οι δημοσκοπήσεις, ορισμένες από αυτές απολύτως αναξιόπιστες, χρησιμοποιούνται από την εκάστοτε εξουσία και την διαπλοκή στη χώρα ως ένα εργαλείο παρέμβασης και διαστρέβλωσης στη συνείδηση των πολιτών», σημειώνει.

Μνημονεύει μάλιστα το δημοψήφισμα της 5ης Ιούλη, λέγοντας ότι «οι εταιρείες δημοσκοπήσεων με ελάχιστες εξαιρέσεις αποδείχθηκαν αναξιόπιστες. Ουσιαστικά γελοιοποιήθηκαν».

Σύμφωνα με τον κ. Ήσυχο, «ο ελληνικός λαός όχι μόνο θα διαψεύσει τις στημένες Κασσάνδρες που στοχοποιούν τη γνήσια αντιμνημονιακή κοινωνική, δημοκρατική και πατριωτική έκφραση της Λαϊκής Ενότητας στις επερχόμενες εκλογές, αλλά και τα εκλογικά αποτελέσματα θα δημιουργήσουν έναν πολιτικό σεισμό στη χώρα που θα ανοίξει τον δρόμο για την πραγματική κατάργηση των μνημονίων και θα οδηγήσει τη χώρα σε νέους προοδευτικούς και δημοκρατικούς ορίζοντες». 

 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή