Πολιτικό εκβιασμό του καταγγέλλει ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης

Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2014 09:20
UPD:09:22
Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Ο κ. Σακελλαρίδης (φωτογραφία αρχείου), κάνει λόγο για επίθεση μηχανισμών με μεθόδους που παραπέμπουν σε παρακράτος «με δήθεν δημοσιογραφικό μανδύα», που έχουν ως στόχο τη χειραγώγηση του ίδιου και του κόμματός του.

A- A A+

Πολιτικό εκβιασμό σε βάρος του, αμέσως μετά τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, καταγγέλλει ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, επικεφαλής της παράταξης Ανοιχτή Πόλη, που στηρίζεται από το ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Αθηναίων.

«Δεν ενέδωσα και δεν πρόκειται να ενδώσω σε τέτοιες πρακτικές», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Σακελλαρίδης, με αναρτήσεις στις προσωπικές του σελίδες σε Facebook και Twitter.

Ο κ. Σακελλαρίδης, κάνει λόγο για επίθεση μηχανισμών με μεθόδους που παραπέμπουν σε παρακράτος «με δήθεν δημοσιογραφικό μανδύα», που έχουν ως στόχο τη χειραγώγηση του ίδιου και του κόμματός του.

Αυτοί οι όροι δημόσιας συζήτησης δεν πρέπει να γίνουν ανεκτοί, υπογραμμίζει ο κ. Σακελλαρίδης, σημειώνοντας πως επέλεξε από την πρώτη στιγμή να μην συνδιαλλαγή με όσους επιδιώκουν «τον εκφασισμό της πολιτικής ζωής και την επιβολή του νόμου της ζούγκλας».

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του κ. Σακελλαρίδη:

Το τελευταίο διάστημα, και αμέσως μετά τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, σχεδιάστηκε και εξαπολύθηκε εναντίον μου επίθεση με όλα τα χαρακτηριστικά του πολιτικού εκβιασμού.

Δεν ενέδωσα και δεν πρόκειται να ενδώσω σε τέτοιες πρακτικές.

Από την πρώτη στιγμή επιλέξαμε να μην συνδιαλλαγούμε με όσους επιδιώκουν τον εκφασισμό της πολιτικής ζωής και την επιβολή του νόμου της ζούγκλας.

Η επίθεση αυτών των μηχανισμών που παραπέμπουν σε μεθόδους παρακράτους και πολιτικού περιθωρίου, εμφανιζόμενες μάλιστα με δήθεν δημοσιογραφικό μανδύα, στοχεύει στη χειραγώγηση τη δική μου και του κόμματός μου.

Αυτοί οι όροι δημόσιας συζήτησης δεν πρέπει να γίνουν ανεκτοί ούτε για εμένα, ούτε για κανέναν πολίτη.

Τέτοιες σκοτεινές πρακτικές δε θα επικρατήσουν στην πολιτική ζωή.

Η Αριστερά δεν εκβιάζεται.

newsroom naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή