Παράνομη συμμετοχή παιδιών σε προεκλογική εκδήλωση καταγγέλλει ο Θ. Δρίτσας

Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014 20:12
UPD:20:17
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΙΤΑΣ

Η χυδαία εκμετάλλευση παιδικών ψυχών,  τονίζει ο κ. Δρίτσας, κορυφώθηκε όταν τα παιδιά καθοδηγήθηκαν να φωνάζουν ρυθμικά «Πειραιάς Νικητής» (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Για χυδαία εκμετάλλευση παιδικών ψυχών κάνει λόγο ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για το δήμο του Πειραιά Θ. Δρίτσας ο οποίος καταγγέλλει ότι χιλιάδες μαθητές παραπλανήθηκαν προκειμένου να συμμετάσχουν σε προεκλογική εκδήλωση στο Γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» του υποψηφίου δημάρχου Πειραιά και επικεφαλής του Συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» Γιάννη Μώραλη και του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Β. Μαρινάκη.

Με επείγουσα ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Δρίτσας αναφέρει ότι από το πρωί δέχεται  διαμαρτυρίες γονέων και δασκάλων, οι οποίοι του καταγγέλλουν ότι το υπουργείο Παιδείας και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, «παγίδευσαν χιλιάδες μικρούς μαθητές  οργανώνοντας την συμμετοχή τους με δωρεάν μεταφορά στη 13η ημερίδα "ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ", στο Στάδιο Καραϊσκάκη, η οποία όμως μετετράπη σε εκδήλωση προεκλογικής υποστήριξης των κυρίων Μώραλη και Μαρινάκη». 

Η χυδαία εκμετάλλευση παιδικών ψυχών,  τονίζει ο κ. Δρίτσας, κορυφώθηκε όταν τα παιδιά καθοδηγήθηκαν να φωνάζουν ρυθμικά «Πειραιάς Νικητής».

Ο κ. Δρίτσας υπογραμμίζει ότι οι  ευθύνες είναι τεράστιες, και σημειώνει ότι ήδη διερευνάται η ποινική διάσταση αυτής της ενέργειας.

«Να γνωρίζουν οι εμπνευστές και οι εκτελεστές όλων αυτών των σχεδίων  ότι η Πειραϊκή κοινωνία δεν το ανέχεται . Θα εκδιώξει τους εισβολείς» καταλήγει η ανακοίνωση.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή