Ζάκυνθος: Προφυλακίστηκαν πέντε για το κύκλωμα ναρκωτικών

Δευτέρα, 03 Μαρτίου 2014 20:13
UPD:20:17
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Κατασχεθέντα ευρήματα από την έρευνα για την εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών στη Ζάκυνθο.

A- A A+

Πέντε από τους συνολικά 15 εμπλεκόμενους στο κύκλωμα διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών που εξιχνιάστηκε πρόσφατα στη Ζάκυνθο κρίθηκαν προφυλακιστέοι, μετά τις πολύωρες απολογίες τους στον ανακριτή.

Πρόκειται για τα «ηγετικά» στελέχη του κυκλώματος - εκ των οποίων οι τέσσερις είναι Αλβανοί υπήκοοι - που είχαν τον πρωτεύοντα ρόλο στην προμήθεια των ναρκωτικών και τη διανομή τους στα υπόλοιπα μέλη του κυκλώματος ώστε να φτάσουν τελικά στην ελληνική αγορά.

Στην ομάδα των πέντε, περιλαμβάνεται και ο 29χρονος Αλβανός που είναι ήδη κρατούμενος στις φυλακές Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα και κρίθηκε προφυλακιστέος και για τις νέες κατηγορίες που του αποδόθηκαν.

Ο 29χρονος, στο κελί του οποίου βρέθηκαν 10 νάιλον συσκευασίες με ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους 52,4 γραμμαρίων, 11 νάιλον συσκευασίες με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 31,6 γραμμαρίων, δύο μαχαίρια συνολικού μήκους 20 εκατοστών και τρία κινητά τηλέφωνα, μεταφέρθηκε στην Ζάκυνθο και απολογήθηκε για τις νέες κατηγορίες που τον βαραίνουν.

Πηγή: ΑΜΠΕ
 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή