Συνεργασία Δράσης- Ευρωπαϊκού Φεντεραλιστικού Κόμματος

Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2014 20:07
UPD:20:09
Eurokinissi/EUROKINISSI

«Η προσπάθεια για περισσότερη, αλλά διαφορετική από τη σημερινή Ευρώπη αποτελεί συστατικό στοιχείο της Δράσης και, με την έννοια αυτή, η οργανωμένη συμμετοχή των Ευρωπαίων Φεντεραλιστών στις τάξεις μας είναι μία θετική και σημαντική για μας εξέλιξη» δήλωσε ο πρόεδρος της Δράσης, Θ. Σκυλακάκης (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Η Δράση και το Ευρωπαϊκό Φεντεραλιστικό Κόμμα ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο βιβλιοπωλείο free thinking zone.

Το ΕΦΕΚ φέρει το πολιτικό αίτημα για την ομοσπονδιοποίηση των χωρών-κρατών της Ευρώπης, λειτουργεί σε 18 χώρες της Ε.Ε και ενώνει πλέον τις εν Ελλάδι δυνάμεις του, με τη Δράση, προσχωρώντας στο κόμμα ως συνεργαζόμενη τάση.

 «Η Δράση καλωσορίζει το Ευρωπαϊκό Φεντεραλιστικό Κόμμα στις τάξεις της, εγκαινιάζοντας την πρόβλεψη του καταστατικού της για συνεργασία με οργανωμένες τάσεις, ομάδες και κινήσεις. Η προσπάθεια για περισσότερη, αλλά διαφορετική από τη σημερινή Ευρώπη αποτελεί συστατικό στοιχείο της Δράσης και, με την έννοια αυτή, η οργανωμένη συμμετοχή των Ευρωπαίων Φεντεραλιστών στις τάξεις μας είναι μία θετική και σημαντική για μας εξέλιξη» δήλωσε ο πρόεδρος της Δράσης, Θ. Σκυλακάκης.

Ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Φεντεραλιστικού Κόμματος, Χαράλαμπος Σταμέλος, δήλωσε: «Θέλουμε μια ομοσπονδιακή Ευρώπη και με χαρά συναντήσαμε στη Δράση ανθρώπους που συμμερίζονται το όραμά μας. Για να ενώσουμε την Ευρώπη άλλωστε, πρέπει πρώτα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας».

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή