ΛΑΟΣ: Προσχωρήσεις από ΝΔ - ΔΗΣΥ

Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012 17:17
UPD:17:29

A- A A+

Την προσχώρησή τους στις τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ. και την κάθοδο στα ψηφοδέλτια του κόμματος, πρώην στελεχών της ΔΗ.ΣΥ. και της Ν.Δ., ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης.

Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε η προσχώρηση και η κάθοδος στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας Αττικής, του κ. Σπύρου Ταμήλια, ο οποίος στις εκλογές της 6ης Μαΐου, είχε κατέλθει υποψήφιος στην ίδια Περιφέρεια με το ΔΗ.ΣΥ. Ο κ. Ταμήλιας είναι Πολιτικός Επιστήμων, έφεδρος αξ/κος Καταδρομών - Αλεξιπτωτιστών και έχει εργαστεί 35 χρόνια στην εκπαίδευση (ΚΕΣ Ερευνών Ψυχολογίας).

Επίσης, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. ανακοίνωσε την προσχώρηση στο κόμμα από τη Ν.Δ. και την κάθοδό της στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της κυρίας Τσάρου - Σωτηροπούλου Ελισάβετ, Δικηγόρου, πτυχιούχου Πολιτικών Επιστημών. Η κυρία Τσάρου - Σωτηροπούλου, ήταν Υπεύθυνη Επιτροπής Κρητών της Ν.Δ, μέχρι την προσχώρησή της στις τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ.

Επίσης στις τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ. προσχώρησε και θα κατέλθει στο ψηφοδέλτιο της Β' Αθηνών ο κ. Γεωργαντζόγλου Νίκος, Πρόεδρος της ΚΑΕ –ΑΕΚ. Ο κ. Γεωργατζόγλου έχει σπουδάσει Διοίκηση Ναυτιλιακών Σπουδών και Διοίκηση Επιχειρήσεων, Αθλητική Δημοσιογραφία και σήμερα διευθύνει Ναυτιλιακή εταιρία.

Ακόμη ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. ανακοίνωσε την υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΛΑ.Ο.Σ. του κ. Καψοκαβάδη Αλέξανδρου, καθηγητή Καλών Τεχνών.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή