Πανελλαδική απεργία των εργαζομένων στο ΤΤ την Τετάρτη

Πέμπτη, 02 Αυγούστου 2012 18:01
UPD:18:01

Κινητοποιήσεις, που θα κορυφωθούν με εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία την προσεχή Τετάρτη εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο μετά από απόφαση του Συλλόγου τους (φωτογραφία αρχείου).

Κινητοποιήσεις, που θα κορυφωθούν με εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία την προσεχή Τετάρτη εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, μετά από απόφαση του Συλλόγου τους.

Ειδικότερα, οι εργαζόμενοι θα προχωρήσουν σε τετράωρη πανελλαδική στάση εργασίας την Παρασκευή 2/8/2012 από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3, ενώ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση και πορεία στην Τράπεζα Ελλάδος και στη Βουλή. Παράλληλα, έχουν εξαγγείλει τρίωρη στάση εργασίας τη Δευτέρα 6/8/2012 (12-15.00) και πανελλαδική απεργία την Τετάρτη 8/8/2012.

Ο Σύλλογος των εργαζομένων ζητεί άμεση συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών και με το διοικητή της ΤτΕ, προκειμένου να ενημερωθεί για τις θέσεις τους στο θέμα της ανακεφαλαιοποίησης του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. «Οι εργαζόμενοι θα παλέψουμε με όλα τα μέσα για να αποτρέψουμε το ξεπούλημα της πρώτης Τράπεζας στην Ελλάδα και της τρίτης στην Ευρώπη σε κεφαλαιακή επάρκεια. Το σκάνδαλο αυτό δεν πρέπει ο ελληνικός λαός να το επιτρέψει», αναφέρει στην ανακοίνωση του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή