Αίτημα Παναγιωτόπουλου στο ΝΑΤΟ για το θέμα της παράνομης μετανάστευσης

Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012 18:18
UPD:18:18

A- A A+

Αίτημα να τεθεί το θέμα της παράνομης μετανάστευσης σε επόμενη σύνοδο των υπουργών Αμυνας του ΝΑΤΟ κατέθεσε ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, σε παρέμβασή του για το θέμα της λαθρομετανάστευσης, στο πλαίσιο της συνόδου υπουργών Αμυνας του Συμφώνου στις Βρυξέλλες.

Ο υπουργός Αμυνας επεσήμανε στη σύνοδο ότι η λαθρομετανάστευση αποτελεί ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα για την πατρίδα και τον λαό μας, το οποίο θίγει την ασφάλεια των συνόρων.

Η Ελλάδα μπορεί να είναι μία χώρα που αυτή την περίοδο περνάει οικονομικές δυσκολίες τις οποίες θα ξεπεράσουμε, σημείωσε ο κ. Παναγιωτόπουλος και πρόσθεσε ότι το πιο σημαντικό για τη χώρα μας είναι ότι αποτελεί μια χώρα-κλειδί για τα θέματα ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή στην οποία ανήκουμε αλλά και στις περιοχές με τις οποίες γειτονεύουμε.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Τέλος τόνισε ότι η χώρα μας έχει προσφέρει πολλά και θα συνεχίσει να προσφέρει στη Βορειοατλαντική Συμμαχία και γενικότερα στο Δυτικό κόσμο και για το λόγο αυτό πρέπει να έχει τη στήριξη των συμμάχων της, την προσοχή και το σεβασμό τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή