Γ. Καρατζαφέρης: «Αηδία» για τα περί βύθισης πλοίων με λαθρομετανάστες

Τρίτη, 12 Απριλίου 2011 14:18

Δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία προανήγγειλε πως όταν έρθει ο ΛΑ.Ο.Σ. στην εξουσία, θα βυθίζονται πλοία με λαθρομετανάστες που θα μπαίνουν στα ελληνικά χωρικά ύδατα, διέψευσε σήμερα ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. σε δηλώσεις του στο περιθώριο της συνάντησης με τον Παν. Ψωμιάδη.

A- A A+

Δημοσιεύματα -κυρίως στον ηλεκτρονικό Τύπο- σύμφωνα με τα οποία προανήγγειλε πως όταν έρθει ο ΛΑ.Ο.Σ. στην εξουσία, θα βυθίζονται πλοία με λαθρομετανάστες που θα μπαίνουν στα ελληνικά χωρικά ύδατα, διέψευσε σήμερα ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. σε δηλώσεις του στο περιθώριο της συνάντησης με τον Παν. Ψωμιάδη http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1954969 .

«Σε μια ομιλία στη Λάρισα είχα πει ότι εμείς τους μετανάστες θα τους μειώσουμε στην ποσόστωση 2,5% - 3%. Εν συνεχεία και μετά από 10 λεπτά λόγου είπα προς την Τουρκία να ξέρει ότι το πάρτι της στο Αιγαίο τελειώνει, όσο υπάρχει η σημερινή κυβέρνηση. Διότι εμείς όποιο αεροπλάνο δεν καταθέτει σχέδιο πτήσης θα καταρρίπτεται. Ομοίως και όποιο πολεμικό πλοίο παραβιάζει τα εθνικά ύδατα. Κάποιοι έκαναν κοπτική και ένωσαν αυτό το θέμα με το άλλο. Ε, υπάρχει στο επάγγελμά μας και η αηδία», παρατήρησε χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης.

Απαντώντας σε άλλες ερωτήσεις, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. εκτίμησε ότι στο μυαλό του πρωθυπουργού είναι οι πρόωρες εκλογές, για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Υπήρξε και μια εμπλοκή από τους βουλευτές τους που τον είπαν, εμμέσως πλην σαφώς, ανήθικο, λέγοντας ότι υπάρχει άλλη ηθική στην κοινοβουλευτική ομάδα και άλλη στην κυβέρνηση. Και προέκυψε θέμα εκλογών το Σαββατοκύριακο».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή