Την Τετάρτη ξεκινούν οι εργασίες στο στέγαστρο της Λεωφόρου που κατέρρευσε

Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 20:02
UPD:20:06
Eurokinissi Sports/ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ
A- A A+

Το στέγαστρο του ᾽Ἀπόστολος Νικολαϊδης᾽᾽ που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας υπέστη σοβαρές ζημιές όπως αναφέραμε νωρίτερα και όπως προέκυψε, έχει καταρρεύσει προς τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου. Ο Παναθηναϊκός ξεκινά από το πρωί της Τετάρτης τις εργασίες και το πιθανότερο είναι να παίξει κανονικά το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στην έδρα του, αφήνοντας κλειστές τις θύρες που βρίσκονται κάτω από το στέγαστρο.

Mάλιστα, η ᾽᾽πράσινη᾽᾽ ΠΑΕ με ανακοίνωσή της το απόγευμα της Τρίτης, έκανε γνωστά τα εξής:

᾽᾽Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο φίλαθλο κοινό ενημερώνει ότι τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την Αττική, προκάλεσαν το βράδυ της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου φθορά στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης». Πιο συγκεκριμένα το στέγαστρο που καλύπτει τις θύρες 2, 3Α, 3Β, 5 υποχώρησε προς τις κερκίδες. Από τον πρώτο έλεγχο που έγινε, στο υπόλοιπο γήπεδο δεν έχει γίνει καμία απολύτως ζημιά και θα κληθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες να το πιστοποιήσουν.

Το πρωί της Τετάρτης 26 Ιανουαρίου κλιμάκιο θα επιθεωρήσει το σημείο και θα προβεί σε λεπτομερή εκτίμηση της ζημιάς, όπως και το χρόνο αποκατάστασης. Παράλληλα από αύριο κι όλας θα ξεκινήσουν οι απαιτούμενες εργασίες.

Σε ό,τι αφορά τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας στις θύρες που έχει υποχωρήσει το στέγαστρο αλλά και τους κατόχους σουιτών, θα μεταφερθούν σε άλλες θύρες του γηπέδου έως ότου αποκατασταθεί η ζημιά. Για το συγκεκριμένο θέμα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα προβεί σε νεότερη ανακοίνωση, ενημερώνοντας σχετικά᾽᾽.

Προτεινόμενα για εσάςΑθλητικές Μεταδόσεις