Ο Χάουαρντ Στερν εξέφρασε την οργή του για τους αντιεμβολιαστές

Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 08:32
A- A A+

Ο Χάουαρντ Στερν εξέφρασε την οργή του για τους αντιεμβολιαστές «ανόητους», οι οποίοι άσκοπα παρατείνουν την πανδημία του κορωνοϊού και τόνισε ότι, ίσως, θα έπρεπε να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος.

Ο ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός παρουσιαστής και συγγραφέας είπε σε πρόσφατο επεισόδιο στο δορυφορικό ραδιοφωνικό του πρόγραμμα στο SiriusXM ότι θλίβεται επειδή η Αμερική «μετατρέπεται σε τριτοκοσμική χώρα λόγω *** ανόητων που πρέπει να ζουν εδώ». «Είναι ένα θλιβερό σχόλιο για τη χώρα μου» σημείωσε.

«Θα μπορούσε να είναι παρελθόν όλο αυτό με την COVID-19, αν όλοι εμβολιάζονταν» ανέφερε.

«Δεν αισθάνομαι καλά γι’ αυτό που συμβαίνει στη χώρα μου. Ίσως χρειαστεί να θέσω υποψηφιότητα, μόνο για να καθαρίσω αυτό το χάλι» τόνισε.

Εάν εκλεγεί ο Στερν, υποσχέθηκε να κινηθεί γρήγορα. «Ω, θα μπορούσα να καθαρίσω σε δύο δευτερόλεπτα» είπε. «Όπως ακριβώς μας έβγαλε ο Μπάιντεν από το Αφγανιστάν. Τόσο γρήγορα θα καθαρίσω τα πράγματα. Αμέσως» είπε.

Αναφέρθηκε, επίσης, σε ηθοποιούς όπως ο Εμίλιο Εστέβεζ και ο πρώην πρωταγωνιστής του «General Hospital», Στιβ Μπάτον, οι οποίοι έχασαν τη δουλειά τους επειδή αρνήθηκαν να εμβολιαστούν.

Προτεινόμενα για εσάς