Στο Μπλάκ Φράιντεϊ της Κωτσόβολος…ουδείς αναμάρτητος

Το Black Friday έρχεται και με τη νέα καμπάνια της Κωτσόβολος γίνεται της κολάσεως!
Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 15:59
UPD:16:02
A- A A+

Η Κωτσόβολος, κορυφαίος προορισμός τεχνολογίας και ταχύτητας στην εξυπηρέτηση, παρουσιάζει με χιουμοριστική διάθεση τη νέα της καμπάνια για το φετινό Black Friday και υπόσχεται να «κολάσει» τους πάντες με τις προσφορές και τις υπηρεσίες που θα προσφέρει την πιο εμπορική περίοδο της χρονιάς.

Η τεράστια ποικιλία προϊόντων, οι φανταστικές τιμές, το πλούσιο απόθεμα και οι νέες ταχύτητες στις παραδόσεις και στις παραλαβές από τα καταστήματα Κωτσόβολος, είναι μόνο κάποιοι από τους λόγους για να κάνεις τις φετινές Black Friday αγορές σου.

Όλα αυτά παρουσιάζονται με έξυπνο και κωμικό τρόπο σε μια ανατρεπτική ταινία που γράφει ιστορία και «κολάζει»…προκαλώντας αμαρτίες, με πρωταγωνιστή τον πάτερ -έκπληξη Σπύρο Μπιμπίλα, που απογειώνει την καμπάνια με την ερμηνεία του!

Οι πρωτοποριακές Quick Commerce υπηρεσίες της Κωτσόβολος θα είναι ο «δεκάλογος» των ημερών, που κανείς δε θα μπορέσει να τους αντισταθεί. Μαζί με την τεράστια ποικιλία προϊόντων που διαθέτει η εταιρεία, προσφέρει έναν νέο κόσμο ολοκληρωμένων και εξελιγμένων υπηρεσιών που ανταποκρίνεται εύκολα, γρήγορα και απλά σε όλες τις επιθυμίες.

Κάνοντας την παραγγελία σου στην Κωτσόβολος, θα μπορείς να παραλάβεις άμεσα στον επιλεγμένο σου χώρο, με αυθημερόν παράδοση ή παράδοση μέσα σε 24 ώρες, σε 52 πόλεις σε όλη την Ελλάδα! Με ταχύτητα και ασφάλεια, σου δίνεται επίσης, η δυνατότητα παραλαβής παραγγελιών ακόμα και μέσα σε 20 λεπτά από τα 73 σημεία Quick Point, για προϊόντα που είναι διαθέσιμα στο κατάστημα. Ευέλικτοι και άμεσοι τρόποι πληρωμής χωρίς αναμονές στα ταμεία σου προσφέρονται μέσω της υπηρεσίας Pay Express, αλλά και μέσω των μηχανημάτων αυτόματης πληρωμής μετρητών Cashdro σε επιλεγμένα καταστήματα. Επιπλέον, με ένα απλό scan από το κινητό σου και με μόλις 3 βήματα, με την καινοτόμα υπηρεσία Scan & Go, μπορείς να αγοράσεις το προϊόν που θέλεις με φωτογραφική ταχύτητα.

Στο φετινό Μπλάκ Φράιντεϊ της Κωτσόβολος…. θα γίνει της κολάσεως!

Απόλαυσε τη νέα καμπάνια της Κωτσόβολος πατώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=JKgSaE5x4O8

Προτεινόμενα για εσάς