Η Νέα Υόρκη πίνει στην υγεία του Χάρι Πότερ με βουτυρόμπιρες

Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021 16:16
UPD:15/05/2021 00:52
REUTERS/CARLO ALLEGRI
A- A A+

Οι οπαδοί του Χάρι Πότερ θα τσουγκρίσουν σύντομα τα ποτήρια τους γεμάτα με «κρεμώδεις, γλυκιές, νόστιμες» μπίρες βουτύρου σε ένα επίσημο κατάστημα Χάρι Πότερ που ανοίγει επίσημα για το κοινό στις 3 Ιουνίου, στη Νέα Υόρκη.

REUTERS/CARLO ALLEGRI

Οι πελάτες θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ εμφιαλωμένης ή βαρελίσιας μπίρας και να τρώνε παγωτό με γεύση μπίρας βουτύρου. 

Η ηθοποιός Εβάν Λιντς, η οποία έπαιξε τη Λούνα ΛάβγουντLuna Lovegood στη σειρά ταινιών «Χάρι Πότερ» ανέφερε ότι η γεύση του αφρώδες ποτού μοιάζει με βουτυρόκοκκο. «Το Butterbeer ή μπίρα βουτύρου είναι το ποτό που όλοι οι μαθητές του Χόγκουαρτς πίνουν», είπε.

REUTERS/CARLO ALLEGRI

Η Λιντς είπε ότι ήταν ενθουσιασμένη που η εμφιαλωμένη μπίρα βουτύρου - η οποία δεν περιέχει αλκοόλ - ήρθε σε μια vegan εκδοχή. «Στην πραγματικότητα δεν έπινα μπίρα βουτύρου στις ταινίες. Αυτό ήταν ένα ποτό για τους Gryffindors», είπε.

REUTERS/CARLO ALLEGRI

Σχεδόν 1.000 μπουκάλια αιωρούνται πάνω από τη μπάρα ενώ η μπύρα βουτύρου ρέει μέσα από τους χάλκινους σωλήνες. Το κατάστημα λιανικής, που εκτείνεται σε πάνω από 1.950 τετραγωνικά μέτρα και σε τρεις ορόφους, θα πουλάει και μία τεράστια συλλογή προϊόντων Χάρι Πότερ και Fantastic Beasts.

naftemporikigr με πληροφορίες Reuters  

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή