Νέα Σμύρνη: Κρατείται ο 22χρονος επιδειξίας μέχρι τη Δευτέρα που θα δικαστεί

Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021 17:57
UPD:17:59
Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Προθεσμία για να δικαστεί την ερχόμενη Δευτέρα ζήτησε ο 22χρονος κατηγορούμενος σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή.

Στο δικαστήριο εξετάστηκε η μητέρα του προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος μέχρι να δικαστεί τη Δευτέρα.

Στην κατάθεσή της ανέφερε:

"Είμαι κοινωνική λειτουργός και εργάζομαι με έφηβους.

Το παιδί μου είναι εξαιρετικό, είναι ΦΟΙΤΗΤΗΣ, έχει τη δουλειά του, έχει την κοπέλα του, είμαι συντετριμμένη. Δεσμεύομαι να είμαι συνέχεια μαζί του, είμαι και σε επαφή με ψυχολόγο για να κάνει ψυχοθεραπεία μήπως συμβαίνει κάτι. Ο γιος μου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Το ίδιο και ο αδελφός του ο οποίος είναι ΦΟΙΤΗΤΗΣ.

Είμαστε συνέχεια κοντά στα παιδιά μας κι εγώ και ο άντρας μου. Δεν μας πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί στο παιδί μας να συμβαίνει κάτι. Αν υπήρχε έστω και μια πιθανότητα ότι κάτι συμβαίνει στο παιδί μου θα το είχα αντιμετωπίσει. Θα εμφανιστεί σίγουρα στο δικαστήριο. Στα σόσιαλ μίντια το τι λέγεται… Του λένε να αυτοκτονήσει και ο ίδιος και ο άλλος μου ο γιος....(έβαλε τα κλάματα).

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο κατηγορούμενος ο οποίος ανέφερε:

"Δεν υπάρχει περίπτωση φυγής. Θα είμαι εδώ στο δικαστήριο. Θέλω μα τελειώσει γρήγορα αυτό και για την οικογένεια μου."

Από την πλευρά του ο συνήγορός του Γιώργος Μυταλουλης  ανέφερε:

" Η αναγνώριση δεν έγινε με άλλους δέκα. Υπάρχει τεκμήριο αθωότητας. Δεν θα πάθει κάτι η Δικαιοσύνη αν αφεθεί ελεύθερος για δυο μέρες. Να τον δείτε με συμπάθεια. Είναι ένα παιδί 22 χρόνων. Είναι δυνατόν να βγει έξω να κάνει τα ίδια; Δεν μπορεί καν να βγει έξω. Θα τον σκοτώσουν. Υπάρχουν 2.500 ύβρεις στο Facebook."

Σε δήλωσή του στους δημοσιογράφους ο κ. Μυταλουλης υποστήριξε:

"Είναι διογκωμένη η υπόθεση. Θα καταδειχτεί η πραγματική διάσταση του θέματος. Αυτή τη φορά τα σόσιαλ μίντια λειτούργησαν αρνητικά. Μιλάμε ότι έχει γίνει μια φρενίτιδα. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί από μια εξαιρετική οικογένεια."

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή