ΟΕΝΓΕ: Αστυνομία- Πειθαρχικά- Διαγραφές δεν έχουν θέση στις Σχολές

Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021 11:47
UPD:11:49
INTIME NEWS/ΧΗΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
A- A A+

«Αστυνομία- Πειθαρχικά- Διαγραφές δεν έχουν θέση στις Σχολές», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών,  καλώντας παράλληλα όλους τους συναδέλφους της να συμμετάσχουν στο σημερινά απογευματινά πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στις άλλες πόλεις.

Οι νοσοκομειακοί γιατροί όλης της χώρας καταγγέλλουν το χθεσινό, όπως υποστηρίζουν «όργιο» αστυνομικής βίας και καταστολής ενάντια στους αγωνιζόμενους φοιτητές μας, ενάντια σε μάχιμους δασκάλους και εκπαιδευτικούς, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΟΕΝΓΕ. 

Η κυβέρνηση, αναφέρει η ΟΕΝΓΕ, για άλλη μία φορά στερούμενη επιχειρημάτων επιστρατεύει τη βία, τις συλλήψεις, την κακοποίηση των νέων και των μεγαλύτερων, προσπαθώντας έτσι να σταματήσει τη λαϊκή οργή που ξεχύνεται, όλο και περισσότερο, στους δρόμους του αγώνα.

«Δεν μας σταματούν, δεν μας φοβίζουν, δεν μας τρομοκρατούν. Οι νοσοκομειακοί γιατροί συνεχίζουμε να παλεύουμε στο πλευρό των αγωνιζόμενων φοιτητών και εκπαιδευτικών ενάντια στο νομοσχέδιο έκτρωμα Κεραμέως - Χρυσοχοϊδη που έχει καταδικαστεί στη συνείδηση της εκπαιδευτικής κοινότητας», τονίζει η ΟΕΝΓΕ. 

 

 

 

 

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή