Λήψη μέτρων ζητεί η Ένωση Διαιτητών της Ευρωλίγκας

Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020 19:56
UPD:19:59
A- A A+

Η Ένωση Διαιτητών της EuroLeague (UEBO) πήρε θέση για το περιστατικό με την επίθεση που δέχθηκαν οι διαιτητές του αγώνα Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα, στο ταξί που τους μετέφερε στο ξενοδοχείο τους, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Λαμόνικα.

Η UEBO χαρακτήρισε την ενέργεια «εγκληματική», επισημαίνοντας ότι δεν γίνεται να περιμένουν όλοι να πεθάνει κάποιος για να ληφθούν μέτρα.

«Η Ένωση Διαιτητών της EuroLeague καταδικάζει την επίθεση στους διαιτητές του αγώνα Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα στον αγώνα της 22ης Φεβρουαρίου 2020», αναφέρει η ανακοίνωση.

«Σε καμία περίπτωση μία τέτοιου είδους εγκληματική ενέργεια δεν επιτρέπεται να επαναληφθεί και αυτό που έγινε πρέπει να μας κάνει να πάρουμε μέτρα τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. 

Δεν γίνεται να περιμένουμε να τραυματιστεί ή ακόμα χειρότερα να πεθάνει κάποιος διαιτητής. Ευτυχώς, στην Αθήνα δεν συνέβη κάτι τέτοιο.

Ελπίζουμε ότι όλοι μαζί με τους εκπροσώπους της EuroLeague και τους συλλόγους θα βρούμε έναν τρόπο να εξαλείψουμε τέτοιες δράσεις, οι οποίες δεν έχουν καμία θέση στο άθλημα».

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις