Οι Mötley Crüe είναι και πάλι μαζί

Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019 20:50
UPD:20:50
A- A A+

Οι Mötley Crüe ανακοίνωσαν ότι είναι και πάλι μαζί. Το hard rock συγκρότημα επιβεβαίωσε με δήλωσή του ότι η πρόσφατη βιογραφική ταινία του Netflix «The Dirt» ενέπνευσε τον μπασίστα Nikki Sixx, τον ντράμερ Tommy Lee, τον κιθαρίστα Mick Mars και τον τραγουδιστή Vince Neil να αφήσουν στην άκρη τις διαφορές τους και να ξεκινήσουν περιοδεία με τους Poison και Def Leppard.

Ο Machine Gun Kelly, ο οποίος υποδύθηκε τον Tommy Lee στη μεταφορά στην οθόνη του βιβλίου «The Dirt», ανακοίνωσε σε ένα βίντεο ότι η μπάντα ανακαλεί την απόφαση "παύσης του συμβολαίου περιοδειών" επειδή οι θαυμαστές απαίτησαν επανασύνδεση.

DUSTIN JACK PHOTOGRAPHY

«Από τότε που υποδύθηκαν τον Tommy Lee τόσοι πολλοί θαυμαστές μου είπαν ότι θα ήθελαν να δουν τους πραγματικούς Mötley Crüe να παίζουν ζωντανά" εξήγησε. "Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα ερχόταν η ημέρα που αυτό θα γίνει πραγματικότητα" αναφέρει ο Kelly σε δελτίο τύπου. "Αλλά οι θαυμαστές μίλησαν και οι Mötley Crüe άκουσαν!».

Προτού ξεκινήσουν την τελευταία τους περιοδεία το 2014 - 2015. στη διάρκεια της οποίας έδωσαν 158 συναυλίες, τα μέλη της μπάντας υπέγραψαν "παύση του συμβολαίου περιοδειών" η οποία, όπως εξήγησαν ήταν ένα δεσμευτικό έγγραφο που τους απαγόρευε να παίζουν ξανά μετά την ολοκλήρωση της Final Tour.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή