ΚΙΝΑΛ: Ερώτηση στη Βουλή για την πώληση ασφαλιστικών οφειλών σε funds

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019 11:54
UPD:11:58
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Για αντιφάσεις και ενδοϋπουργικές αντιπαλότητες που προκαλούν σύγχυση στους ασφαλισμένους κάνει λόγο με δήλωσή του ο υπεύθυνος του Τομέα Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων του ΚΙΝΑΛ Γ. Μουλκιώτης σχετικά με την πώληση ασφαλιστικών οφειλών σε funds, σημειώνοντας ότι θα κατατεθεί επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή ώστε να ενημερωθεί ο ελληνικός λαός για το πραγματικό σχέδιο της κυβέρνησης.

«Έκπληξη και προβληματισμό προκάλεσε το δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters για το σχέδιο της κυβέρνησης, την ευθύνη υλοποίησης του οποίου φέρεται να έχει ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Νότης Μηταράκης, περί πώλησης ληξιπρόθεσμων οφειλών 12 δις ευρώ των ασφαλιστικών ταμείων σε ιδιώτες επενδυτές και μάλιστα σε τιμές χαμηλότερες της ονομαστικής αξίας» αναφέρει.

Ο κ. Μουλκιώτης επισημαίνει ότι παρότι το δημοσίευμα διαψεύσθηκε από τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Βρούτση το θέμα δεν σταμάτησε εκεί, αφού ο Υφυπουργός κ. Μηταράκης έδωσε συνέχεια με τη «μεστή» απάντησή του «ουδέν σχόλιο».

Και συνεχίζει: Οι αντιφάσεις, η ανυπαρξία συντονισμού, οι ενδοϋπουργικές αντιπαλότητες και τριβές αποκαλύπτουν το «μεγαλείο» του επιτελικού κράτους και προκαλούν σύγχυση στους ασφαλισμένους και σε όλους τους Έλληνες. Ας αποφασίσει ο Πρωθυπουργός, αφού οι Υπουργοί του δεν έχουν δυνατότητα συνεννόησης, τι επιτέλους ισχύει. Αρκετά τα αστεία της δήθεν κυβερνητικής ετοιμότητας, που διαψεύδονται καθημερινά από το μεγαλείο της προχειρότητας.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή