Κ. Μητσοτάκης: Εκτρωματικό το ν/σ του υπ. Παιδείας

Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 13:56
UPD:14:06
Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

«Εκτρωματικό» χαρακτήρισε ο Κ. Μητσοτάκης το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας που συζητείται στην Ολομέλεια.

Κατά την παρέμβασή του στη Βουλή ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατέθεσε την ομιλία του για την Παιδεία, κατηγόρησε τον υπουργό Παιδείας πως «βγάζει όλα τα ιδεολογικά του απωθημένα και ιδρύει τμήματα για ιδεολογικούς λόγους» και εστίασε στο ζήτημα που ανέκυψε με τις αναρτήσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη.

«Ο κ. Μητσοτάκης προφανώς κατέθεσε την ομιλία του για την Παιδεία στα πρακτικά. Θα σας παρακαλέσω να μου τη φέρετε να τη διαβάσω» ανέφερε ο κ. Γαβρόγλου παίρνοντας τον λόγο μετά την ομιλία του προέδρου της Ν.Δ.

«Επειδή σας παρακολούθησα όμως κ. Μητσοτάκη, και επειδή άκουσα να μιλάτε για αξιοπρέπεια και ήθος και δημόσιο λόγο, αν διαβάζω σωστά, από την Κύπρο είπατε το εξής: "Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, για τέσσερα χρόνια, μετέτρεψε τα πανεπιστήμια σε κέντρα κατασκευής μολότοφ και άντρα τα οποία δίνουν άσυλο σε εγκληματικές συμμορίες". Ή έχετε πλήρη άγνοια ή το κάνετε συνειδητά. Και στις δύο περιπτώσεις, το ανέκδοτο της ημέρας είναι η έννοια αξιοπρέπεια και ήθος στο δημόσιο λόγο μετά από αυτά» σχολίασε ο υπουργός Παιδείας.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή