Βουλγαρία: Περιπολίες Ελλήνων αστυνομικών στο τουριστικό θέρετρο του Μπάνσκο

Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018 15:22
UPD:15:25
INTIME NEWS/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Η παρουσία υπαλλήλων της ελληνικής και ρουμανικής αστυνομίας θα συμβάλει στην ειρήνη των τουριστών από τις δύο αυτές χώρες, σύμφωνα με τη δήλωση.

A- A A+

Σε συνέχεια των τελευταίων ετών, η αστυνομία από την Ελλάδα και τη Ρουμανία συμμετέχουν με τους ομολόγους τους από τη Βουλγαρία για να εργαστούν σε μικτές ομάδες στο χειμερινό τουριστικό θέρετρο του Μπάνσκο, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών της Βουλγαρίας.

Ο επικεφαλής της περιφερειακής διεύθυνσης του υπουργείου στο Μπλαγκόεβγκραντ, Νικολάι Χατζιέφ και ο δήμαρχος του Μπάνσκο, Γκεόργκι Ικόνομιβ, υποδέχθηκαν τα στελέχη της ελληνικής και ρουμανικής αστυνομίας, τα οποία έφθασαν στις 17 Δεκεμβρίου, όπως δήλωσε το υπουργείο.

Η παρουσία υπαλλήλων της ελληνικής και ρουμανικής αστυνομίας θα συμβάλει στην ειρήνη των τουριστών από τις δύο αυτές χώρες, σύμφωνα με τη δήλωση.

«Ο στόχος μας είναι να αισθανθούν οι επισκέπτες ότι είναι προστατευμένοι και ειρηνικοί στην περιοχή του θέρετρου», ανέφερε ο Χατζιέφ.

Επίσης, ανέφερε ότι 37 αστυνομικοί θα αποσπαστούν από το Μπλαγκόεβγκραντ για να βοηθήσουν στη διατήρηση της δημόσιας τάξης στο χειμερινό θέρετρο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Τέλος, κάλεσε τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Μπάνσκο να ειδοποιήσουν αμέσως τις αρχές επιβολής του νόμου για οποιαδήποτε παραβίαση της δημόσιας τάξης προκειμένου να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα και να αντιδράσουν εγκαίρως.

Τονίζεται πως η ελληνική και η ρουμανική αστυνομία θα παραμείνουν στην υπηρεσία στο Μπάνσκο μέχρι τις 15 Μαρτίου 2019.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΙΒΝΑ

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή