ΚΑΕ Ολυμπιακός: Αποβολή Παναθηναϊκού και Δ. Γιαννακόπουλου από την Ευρωλίγκα

Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018 18:49
UPD:19:00
INTIME SPORTS/INTIMEsports

Ολομέτωπη επίθεση στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο εξαπέλυσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, μετά τον ισχυρισμό του στο χθεσινό ντέρμπι της Ευρωλίγκας με τους «ερυθρόλευκους» περί απόπειρας χρηματισμού των διαιτητών!

Μια τοποθέτηση που έφερε την οργισμένη αντίδραση της πειραϊκής ομάδας, η οποία τοποθετήθηκε με ανακοίνωση ζητώντας αποπομπή του Παναθηναϊκού από την Ευρωλίγκα και ενεργοποίηση των ποινών που είχαν επιβληθεί πέρυσι από το πειθαρχικό όργανο της διοργανώτριας στον ιδιοκτήτη της ομάδας μπάσκετ των «πρασίνων».

Η ανακοίνωση:

«Η χθεσινή επίσημη τοποθέτηση του Δ. Γιαννακόπουλου και της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός περί δήθεν απόπειρας χρηματισμού των διαιτητών της Euroleague κ.κ. Paternico και Zamojski από την ομάδα μας, ξεπερνά κάθε όριο ψευδολογίας και συκοφαντίας.

Από την πλευρά μας, δηλώνουμε ότι θα προβούμε άμεσα σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας και της πεντακάθαρης δημόσιας εικόνας της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός, προσφεύγοντας ενώπιον των Ελληνικών τακτικών δικαστηρίων και των εισαγγελικών αρχών.

Πέραν τούτων, μέσω επιστολής που πρόκειται να σταλεί στον κ. Bertomeu και της υποβολής καταγγελίας ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή της Euroleague, θα ζητήσουμε την άμεση αναβίωση των ποινών που έχουν επιβληθεί στον καθ’ έξιν υπότροπο Δ. Γιαννακόπουλο και την αποβολή του ίδιου και της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός από τη διοργάνωση, σύμφωνα με τις σαφείς διατάξεις του Καταστατικού και του Πειθαρχικού Κώδικα της Euroleague.

Η παραδειγματική πειθαρχική και ποινική τιμωρία του χυδαίου συκοφάντη Δ. Γιαννακόπουλου και της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός είναι πλέον μονόδρομος».

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις