Νέο «Όμικρον», με νέες πρωτοποριακές γεύσεις

Παρασκευή, 09 Νοεμβρίου 2018 09:52
UPD:10:30
facebook/ Omikron/Dimitris Lantzounis

Σε νέες επενδύσεις ύψους άνω των 800.000 ευρώ, τόσο με την ανακαίνιση υπαρχόντων καταστημάτων, όσο και με την δημιουργία νέων προχωρεί ο Όμιλος Καστελόριζο.

Παρουσιάζοντας το ανακαινισμένο νέο εστιατόριο «Όμικρον» ο ιδρυτής του Ομίλου Καστελόριζο κ. Αντώνης Σταύρου, αναφέρθηκε στις νέες πρωτοποριακές γεύσεις, που μπορούν να γευτούν οι επισκέπτες του.

Ο επικεφαλής του Ομίλου σημείωσε ότι η επένδυση για το νέο «Όμικρον», ανήλθε στις 300.000 ευρώ, ενώ οι επενδύσεις σε όλον τον Όμιλο έφτασαν τα 800.000 ευρώ, με τον τζίρο να αναμένεται να ανέλθει για τον Όμιλο Καστελόριζο το 2018 πάνω από τα 10 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας αυξητικές τάσεις.

Όπως αποκάλυψε στην συνέχεια ο κ. Σταύρου, στις αρχές του νέου έτους προχωρεί στη δημιουργία ενός γλυκοπωλείου στην περιοχή του Ψυρρή, με γεύσεις από την Ανατολή, αλλά και τη Δύση, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να γεύονται μεγάλη ποικιλία από γλυκά.

O Αντώνης Σταύρου

Ο Όμιλος με ιστορία μεγαλύτερη των 35 ετών διαθέτει πάντα το «Καστελόριζο Κηφισιάς», το «Καστελόριζο Βάρκιζας», τους «Ορίζοντες Λυκαβηττού», το «Όμικρον», το «Ρακί Μεζέ», το «Κ.Grill» στις Τζιτζιφιές, το «Μezze Glyfada», το «Ramino» στη Γλυφάδα και στη Βούλα το «K.Grill».

Σήμερα στον Όμιλο εργάζεται εξειδικευμένο προσωπικό 350 εργαζομένων, υπό την επίβλεψη των μελών της οικογενείας Σταύρου.

Στους νέους ανανεωμένους χώρους του ιστορικού εστιατορίου «Όμικρον», όπως ανέφερε ο κ. Σταύρου, έχοντας δίπλα του την Αρχιτέκτονα Νίκη Λάπα, που διαμόρφωσε τους νέους χώρους, με διαφορετικά θέματα, επιτυγχάνοντας ένα συνδυασμό μοντέρνας πολυτέλειας και κομψής απλότητας, «δώσαμε μια νέα ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, μεταμορφώνοντας δημιουργικά τον χώρο, με το μενού να ακολουθεί τη σύγχρονη δημιουργική ελληνική κουζίνα».

Με την σειρά τους ο Consulting Chef Γρηγόρης Χέλμης, ο οποίος εστίασε στους νέους γευστικούς συνδυασμούς, με σκουμπρί, θράψαλα, αλλά και γύρο, μαζί  με τον οινολόγο Ανδρέα Διακοδημήτρη, που αναφέρθηκε στη μεγάλη ποικιλία εμφιαλωμένων τσίπουρων και κρασιών. Κατόπιν, ο Executive Chef Μίλτος Αρμένης μίλησε για την γευστική πανδαισία, με τους νέους συνδυασμούς, όπως ισπανική τάπα, αλμποντίνα, που κεντρίζουν το ενδιαφέρον .

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή