Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ- Ν.Δ. με φόντο την ΕΡΤ

Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2018 12:51
UPD:12:56
INTIME NEWS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Σφοδρή αντιπαράθεση ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Ν.Δ. έχει ξεσπάσει με φόντο την ΕΡΤ και τις ανακοινώσεις της ΠΟΣΠΕΡΤ. 

«Στη νέα ακομμάτιστη ΕΡΤ που είναι αποφασισμένη να επανιδρύσει η Νέα Δημοκρατία, προφανώς δεν θα έχουν καμία θέση οι πάσης φύσεως Καλφαγιάννηδες και οι συμβασιούχοι κομματικοί γκαουλάιτερ του ΣΥΡΙΖΑ» υπογραμμίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συνεχίζει: «Οι πολίτες απαιτούν να έχουν μια δημόσια τηλεόραση πολυφωνική και η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται ότι θα την απολαμβάνουν πολύ σύντομα και μάλιστα με πολύ μικρότερο κόστος». 

Όπως επισημαίνει η Ν.Δ. δεν εκπλήσσεται από τη νέα παραληρηματική, όπως τη χαρακτηρίζει, ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ. «Το ΔΣ της Δημόσιας Τηλεόρασης δεν δείχνει καν να ενοχλείται από τις κατάπτυστες ανακοινώσεις που εκδίδει, εδώ και τρία χρόνια, μια δράκα συνδικαλιστών η οποία αντιμετωπίζει την ΕΡΤ ως φέουδό της και δεν το κρύβει καν» σημειώνει και καταλήγει:

«Είναι μάταιος κόπος να προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε στη σημερινή ΠΟΣΠΕΡΤ τι σημαίνει αξιολόγηση. Πόσο μάλλον αμεροληψία στις ειδήσεις και τις ενημερωτικές εκπομπές». 

Σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι «η Ν.Δ. δεν χάνει ευκαιρία να υπενθυμίζει ότι επιθυμεί μια ΕΡΤ παρία του τηλεοπτικού τοπίου, που θα υπάρχει μόνο για να της κλέβουν τα πλάνα οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί. Μια ΕΡΤ που δεν θα μπορεί να προσφέρει ούτε μυθοπλασία ούτε πρωτότυπο πρόγραμμα, ούτε αθλητισμό στους Έλληνες πολίτες».

«Και βέβαια η Ν.Δ. δεν θα μπορούσε παρά να κλείνει το μάτι σε απολύσεις εργαζομένων, που είναι και η βασική της επιδίωξη, όπως έδειξε και το πρόσφατο παρελθόν» υπογραμμίζει.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή