Γ. Γεωργαντάς: Ο Τσίπρας έπρεπε να πάρει την έγκριση της Βουλής πριν υπογράψει

Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 20:31
UPD:20:34
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
A- A A+

«Η πρόταση δυσπιστίας είναι ιστορική και έγινε για έναν και μόνο λόγο, για ένα εθνικό ζήτημα που ταλαιπωρεί τη χώρα εδώ και δεκαετίες», τόνισε ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Γεωργαντάς κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας εναντίον των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, προσθέτοντας πως ο πρωθυπουργός έπρεπε να πάρει την έγκριση της Βουλής πριν υπογράψει με την ΠΓΔΜ.

«Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας που ανέλαβε η ΝΔ είναι να αποδομηθεί η συμφωνία με την πΓΔΜ την οποία η κυβέρνηση δεν έθεσε στην έγκριση της Βουλής», πρόσθεσε.

Ο βουλευτής της Ν.Δ. σημείωσε ότι και ο άλλος λόγος για την ανάληψη αυτής της πρωτοβουλίας είναι για να πάρει ο καθένας την ευθύνη απέναντι στη συνείδησή και στην ιστορία για τη στήριξη αυτής της συμφωνίας.

«Η ψήφος των βουλευτών, το Σάββατο, κατά της πρότασης δυσπιστίας ανοίγει τον δρόμο για τις Πρέσπες. Η υπερψήφιση της πρότασης δυσπιστίας ακυρώνει αυτή τη συμφωνία. Ο κάθε βουλευτής τοποθετείται και ή συνυπογράφει μαζί με τον κ. Κοτζιά, την Κυριακή αυτή τη συμφωνία, ή τον αποτρέπει από το να πάει και να την υπογράψει. Δεν κρυβόμαστε πια! Θα σας δούμε όλους το Σάββατο» είπε ο Γιώργος Γεωργαντάς και πρόσθεσε ότι ο κ. Τσίπρας έπρεπε να πάρει την έγκριση της Βουλής προτού υπογράψει.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή