Η Λαμία δεν εκδίδει εισιτήρια για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 17:25
UPD:17:34
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ Π.

Φωτογραφία αρχείου.

Η ΠΑΕ Λαμία δεν θα εκδώσει εισιτήρια για τον αγώνα του Σαββάτου (17/2) με τον ΠΑΟΚ, υπό το φόβο πρόκλησης επεισοδίων που θα μπορούσαν να προκληθούν από πιθανή παρουσία οπαδών των φιλοξενούμενων.

Η ομάδα της Φθιώτιδας έκανε γνωστό ότι δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο της πόλης θα έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, οι διαπιστευμένοι αξιωματούχοι της συνάντησης και όσοι προσκληθούν για το παιχνίδι.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει πως δεν θα προχωρήσει στην έκδοση εισιτηρίων για τον αγώνα του Σαββάτου 17/2/2018 μεταξύ της ομάδας μας και του ΠΑΟΚ.

Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας, οι διαπιστευμένοι αξιωματούχοι του αγώνα και οι κάτοχοι προσκλήσεων, βάσει των συμβάσεων της ομάδας (Super League, χορηγοί κλπ).

Ζητούμε την κατανόηση των φιλάθλων μας αλλά και των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, καθως για μας προέχει η προστασία των δύο ομάδων, του γηπέδου της πόλης μας καθώς και των στόχων μας που δεν μπορούν να τεθούν υπό κανέναν κίνδυνο στη συγκυρία αυτή.

Παρακαλούμε την Αστυνομική Διεύθυνση να μεριμνήσει ώστε κανείς εκτός των κατόχων διαρκείας και προσκλήσεων (που πρέπει οπωσδήποτε να φέρουν μαζί τους ένα έγγραφο ταυτοπροσωπίας – ταυτότητα-διαβατήριο) να μην έχει πρόσβαση στο γήπεδο.

Ευχαριστούμε τον φίλαθλο κόσμο για την κατανόηση».

Αθλητικές Μεταδόσεις

Δεν υπάρχουν αθλητικές μεταδόσεις σήμερα.