Τιμητικές διακρίσεις στον όμιλο εκπαιδευτήριων, So Easy Education®, στα πλαίσια των βραβείων FRANCHISE 2018

Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018 11:55
UPD:11:57

Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση απονομής για τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2018.

Ο όμιλος εκπαιδευτηρίων So Easy Education® διακρίθηκε με τα βραβεία BE SPOKEN FRANCHISE & BEST FRANCHISE WORKPLACE.

Τα εκπαιδευτήρια ξένων γλωσσών  So Easy, βραβεύτηκαν με το βραβείο BE SPOKEN FRANCHISE, για το ενδιαφέρον που προκάλεσαν στην αγορά τη χρονιά που πέρασε μέσα από τις πρωτοπόρες στρατηγικές ανάπτυξης και τις καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας που εφάρμοσαν. Τα Φροντιστήρια Μέσης εκπαίδευσης και σχολικής ενδυνάμωσης ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ, βραβεύτηκαν με το βραβείο  BEST FRANCHISE WORKPLACE, για πρωτοβουλίες και δράσεις που αφορούν στην ενίσχυση των δεξιοτήτων, την κατάρτιση και τις συνθήκες ανάπτυξης του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού τους.  

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, ο κ. Δημήτρης Ραμαντζάς, CEO του ομίλου So Easy Education, βραβεύτηκε με το  βραβείο BEST FRANCHISE LEADER OF THE YEAR, για τη δυναμική και αποτελεσματική προσφορά του στην ανάπτυξη του θεσμου του franchise. Ο κ. Ραμαντζάς   μετά την εκλογή του ανέλαβε την προεδρία του νέου γραφειου franchise του ΕΕΑ. Όπως αναφέρει ο ίδιος: “το franchise αποτελεί μια από τις πλέον ισχυρές και υγιείς επιχειρηματικές δραστηριότητες, που μπορεί να απογειώνει ιδέες ενισχύοντας την οικονομία της χώρας μας. Οι φετινές βραβεύσεις αποτελούν για μένα μια νέα  πρόκληση για ένα ακόμα πιο επιτυχημενο μέλλον τόσο του ομίλου  So Easy όσο και όλου του κλάδου του franchise”

 Λίγα λόγια για τα βραβεία FRANCHISE 2018

Κατά την 10η διοργάνωσή τους με Μέγα Χορηγό τα Palmie bistro, Μέγα Υποστηρικτή την Διεθνή Έκθεση ΚΕΜ Franchise και Χορηγό Επικοινωνίας το epixeiro.gr, στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2018 διακρίθηκαν 29 franchise brands σε 33 κατηγορίες διάκρισης, σε μια σειρά από διακεκριμένες ενότητες: Ultimate Franchise Brands, Οργάνωση & Αποτελεσματικότητα, Ειδικές Διακρίσεις, Προϊόντα, Οι Άνθρωποι του Franchising, Διαφήμιση & Marketing, Διαδίκτυο - Στρατηγική & Υλοποίηση, Υποστήριξη Δικτύου και Κλαδικές Διακρίσεις.

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE διοργανώνονται από το 2008 κατ’ έτος από το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS και αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό του franchising στη χώρα μας. Υποστηρίζονται από το σύνολο των φορέων του ευρύτερου κλάδου και αποτελούν την κορυφαία εκδήλωση για το franchising στη χώρα μας, με στόχο την ενδυνάμωση και την περαιτέρω διάδοσή του, όπως και την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο.

Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.franchise.gr

Ο όµιλος So Easy Education®  με 96 παραρτήματα σε Ελλάδα και Κύπρο είναι ο μεγαλύτερος όμιλος εκπαιδευτηρίων, προσφέροντας ολοκληρωμένες και υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες στην εκμάθηση ξένων γλωσσών,  στη µέση εκπαίδευση και  στην πληροφορική.

Επισκεφτείτε το www.soeasyeducation.gr  

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με:

Κα Tζίνα Ρούπακα (g.roupaka@soeasy.gr, 694 4599922)

Προτεινόμενα για εσάς