Στ. Θεοδωράκης: Κάποιοι φοβούνται τη μεγάλη συμμετοχή

Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2017 00:14
UPD:01:19
INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

«Φοβούνται τους φίλους», πρόσθεσε ο ίδιος, απαντώντας σε ερωτήσεις χρηστών του Twitter την Πέμπτη.

«Προφανώς κάποιοι φοβούνται τη μεγάλη συμμετοχή. Νιώθουν σιγουριά μόνο ανάμεσα σε κομματικά μέλη», δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, αναφερόμενος στις διαφωνίες για την εξ αποστάσεως ψηφοφορία σχετικά με τις εκλογές για την ηγεσία του υπό συγκρότηση φορέα της Κεντροαριστεράς.

«Φοβούνται τους φίλους», πρόσθεσε ο ίδιος, απαντώντας σε ερωτήσεις χρηστών του Twitter την Πέμπτη.

«Το νέο προοδευτικό κίνημα με εμένα δεν θα γέρνει. Αριστερά λαϊκίστικες ξέρες και δεξιά συντηρητικοί ύφαλοι», ανέφερε ο επικεφαλής του Ποταμιού, ερωτηθείς εάν θα συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ ή με τη Νέα Δημοκρατία, στην περίπτωση που επικρατήσει στις εκλογές για την ηγεσία του υπό συγκρότηση φορέα της Κεντροαριστεράς.

Ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη έχει πρόεδρο. «Εγώ διεκδικώ την προεδρία του καινούριου φορέα. Μέσα θα είναι και η ΔΗΣΥ και το Ποτάμι», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για τα χρέη του ΠΑΣΟΚ, είπε ότι κανένα χρέος δεν διαγράφεται. Όπως συμπλήρωσε, πρότεινε οι αρχηγοί να εγγυώνται με την περιουσία τους τα χρέη των κομμάτων τους. «Η Ελλάδα δεν μπορεί να έχει χρεοκοπημένα κόμματα και πλούσιους πολιτικούς», εξήγησε.

Ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε ότι δεν θα διαλυθούν τα κόμματα για να συγκροτηθεί ο νέος φορέας, μέχρι τις βουλευτικές εκλογές. «Θα εκφράζονται όμως από τον νέο αρχηγό», συμπλήρωσε.

Επεσήμανε, δε, ότι θα σεβαστεί οποιοδήποτε αποτέλεσμα καθώς «η ηθική μου δεν μου επιτρέπει να σκεφτώ τίποτα άλλο».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή