Τένις: Συνεχίζει άλλη μια τετραετία η 36χρονη Βίνους Ουίλιαμς

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016 23:36
UPD:23:43
EPA/AHMAD YUSNI

Η κάτοχος 7 τίτλων Grand Slam ταλαιπωρήθηκε συχνά από τραυματισμούς και σύνδρομο κόπωσης στη διάρκεια της καριέρας της, όμως ποτέ δεν δείλιασε μπροστά στις δυσκολίες και κατόρθωνε πάντοτε να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο (φωτ. αρχείου). 

A- A A+

Η Βίνους Ουίλιαμς μπορεί να έχει «πατήσει» τα 36 χρόνια, όμως όχι μόνο δεν το βάζει κάτω αλλά θέτει και στόχους για το μέλλον!

Η κάτοχος τεσσάρων χρυσών Ολυμπιακών μεταλλίων και παράλληλα κάτοχος του ρεκόρ χρυσών μεταλλίων στο τένις των Ολυμπιακών Αγώνων μαζί με την αδελφή της Σερένα, δηλώνει αποφασισμένη να συνεχίσει να αγωνίζεται ως (και) το 2020.

«Στόχος μου είναι να αγωνιστώ και στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες», δηλώνει με περισσή αυτοπεποίθηση η Αμερικανίδα.

«Στοχεύω να αγωνιστώ στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο. Υπάρχει η θέληση από μέρους μου και πιστεύω πως θα βρω τον τρόπο ώστε να τα καταφέρω. Νιώθω πως όσο περνάει ο καιρός, θα έρχονται περισσότερες νίκες».

Η κάτοχος 7 τίτλων Grand Slam ταλαιπωρήθηκε συχνά από τραυματισμούς και σύνδρομο κόπωσης στη διάρκεια της καριέρας της, όμως ποτέ δεν δείλιασε μπροστά στις δυσκολίες και κατόρθωνε πάντοτε να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο. 

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις