Ο Γιώργος Χατζηνάσιος με «Ένα πιάνο δύο φωνές»

Στο Half Note Jazz Club, στις 21 και 22 Ιανουαρίου
Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016 15:14

Μαζί με τον Γιώργο Χατζηνάσιο θα είναι οι καταξιωμένοι  ερμηνευτές Σπύρος Κλείσσας και Μαίρη Στεφανακίδη. 

A- A A+

Ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες μουσικοσυνθέτες, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, θα παρουσιάσει για πρώτη φορά αγαπημένα τραγούδια από το πλούσιο ρεπερτόριό του, καθώς και υπέροχα μουσικά θέματα που έχει συνθέσει για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, στο Half Note Jazz Club, την Πέμπτη 21 και τη Παρασκευή 22 Ιανουαρίου.

Σε αυτές τις δύο μοναδικές βραδιές, με τίτλο «Ένα πιάνο δύο φωνές», το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια μουσική διαδρομή στον χρόνο, με συνθέσεις που έχει γράψει ο ίδιος για ελληνικές ταινίες, όπως οι «Γλυκιά συμμορία», «Πρωινή περίπολος», «Ένα γελαστό απόγευμα», καθώς και κλασικά μουσικά θέματα από τον παγκόσμιο κινηματογράφο και, συγκεκριμένα, από ταινίες, όπως οι «Δόκτωρ Ζιβάγκο», «Love story», «Όσα παίρνει ο άνεμος», «Έξοδος», «Υπόθεση Τόμας Κράουν», «Οι ομπρέλες του Χερβούργου» κ.ά..

Μαζί του, θα είναι οι καταξιωμένοι  ερμηνευτές Σπύρος Κλείσσας και Μαίρη Στεφανακίδη. 

Πληροφορίες

Half Note Jazz Club: Τριβωνιανού 17 - Μετς, τηλ. κρατήσεων: 210 9213310. Ώρα έναρξης: Πέμπτη:  21.30, Παρασκευή: 22.30. Είσοδος: 15 ευρώ (μπαρ), 20 ευρώ (Β’ ζώνη), 25 ευρώ (Α’ ζώνη). Ηλεκτρονική προπώληση: halfnote.gr και viva.gr.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή