Skip to main content

Ταρζάν: Τρισδιάστατη επιστροφή για τον άρχοντα της ζούγκλας

Τον ερχόμενο Ιούλιο, ο Ταρζάν, ένας από τους πιο δημοφιλείς και αγαπημένους ήρωες μικρών και μεγάλων, θα παρουσιαστεί μέσα από μια τρισδιάστατη επική περιπέτεια με πρωταγωνιστή τον Alexander Skarsgard, γνωστό και ως Eric Northman από τη διάσημη σειρά του HBO, «True Blood».

O Ταρζάν έκανε την πρώτη του εμφάνιση το  1912 στο μυθιστόρημα «O Ταρζάν των Πιθήκων» του Αμερικανού συγγραφέα Edgar Rice Burroughs και ακολούθησαν 23 ακόμα βιβλία.

Η ιστορία του Ταρζάν μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο το 1918, από τον σκηνοθέτη Scott Sidney με πρωταγωνιστή τον Elmo Lincoln. Μέχρι σήμερα έχουν γυριστεί άλλες 87 ταινίες με ήρωα τον Ταρζάν, που δόξασε και σχεδόν ταυτίστηκε μαζί του ο Αμερικανός ολυμπιονίκης της κολύμβησης Johnny Weissmuller τη δεκαετία του ’30.

Στη νέα κινηματογραφική μεταφορά του David Yates, με τίτλο «The Legend of Tarzan», ο Ταρζάν έχει εγκαταλείψει τις ζούγκλες της Αφρικής για μια «κανονική ζωή» στην βικτοριανή Αγγλία μαζί με την Τζέιν, όταν καλείται και πάλι στο Κονγκό ως απεσταλμένος του Βρετανικού κοινοβουλίου. Μόνο που δεν ξέρει, ότι στην πραγματικότητα είναι πιόνι ενός σατανικού Βέλγου, του Λέον Ρομ, ο οποίος έχει τα δικά του εγκληματικά σχέδια, τα οποία φυσικά ο Ταρζάν θα ανατρέψει.

Τον 39χρονο Σουηδό πρωταγωνιστή πλαισιώνουν οι Margot Robbie (στον ρόλο της Τζέιν), Djimon Hounsou, Samuel  Jackson και ο δις βραβευμένος µε Όσκαρ Β΄ ρόλου Christoph Waltz, ο οποίος υποδύεται τον «κακό» της ιστορίας, Λέον Ρομ.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 7 Ιουλίου, σε 2D και 3D, από την Tanweer.

naftemporiki.gr