Skip to main content

FIFA: Τιμωρήθηκε ο Μανωλάς, χάνει το πρώτο ματς με την Κροατία

Απόφαση-σοκ από την FIFA. Η παγκόσμια συνομοσπονδία τιμώρησε με μία αγωνιστική τον Κώστα Μανωλά, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρώτο ματς με την Κροατία.

Ο κεντρικός αμυντικός της Ρόμα τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική από την Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA για παραβίαση των αρχών του Fair Play στη διάρκεια του αγώνα της Εθνικής με την Κύπρο στο 7/10. Συγκεκριμένα θεωρήθηκε ότι πήρε εσκεμμένα την κίτρινη κάρταμ κάτι που σημαίνει ότι δεν θα είναι στη διάθεση του Μίχαελ Σκίμπε για το πρώτο ματς των μπαράζ πρόκρισης στα τελικά του Μουντιάλ 2018 με την «Χρβάγτσκα» στις 9/11.

Το πειθαρχικό όργανο της παγκόσμιας συνομοσπονδίας έκρινε ότι ο Μανωλάς έκανε εσκεμμένα καθυστερήσεις στα τελευταία λεπτά του αγώνα της Λευκωσίας, προκειμένου να πάρει κίτρινη κάρτα και να χάσει την αναμέτρηση με το Γιβραλτάρ στον Πειραιά για την τελευταία αγωνιστική.

Η ΕΠΟ δεν έχει το δικαίωμα να ασκήσει έφεση κατά της συγκεκριμένης απόφασης κι ως εκ τούτου ο στόπερ της Ρόμα θα χάσει το κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κροατία στο Ζάγκρεμπ την ερχόμενη Πέμπτη (21.45).