Skip to main content

Παναιτωλικός: Διαζύγιο με Πόντες μετά την “πεντάρα”

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Δεν μακροημέρευσε στον πάγκο του Παναιτωλικού ο Λιονέλ Πόντες, ο οποίος έμεινε μόνο για πέντε παιχνίδια στο τιμόνι της ομάδας καθώς σήμερα η διοίκηση τον έπαυσε από τα καθήκοντά του.

Η συντριβή (1-5) στη Μυτιλήνη από την Καλλονή, δηλαδή από μία ομάδα που όπως δείχνει ως τώρα θα παλέψει για την παραμονή, ήταν η “σταγόνα” που “ξεχείλισε το ποτήρι” για τους διοικούντες και αποτέλεσε την αφορμή για τη λύση της συνεργασίας.

Η αιτία θα πρέπει να αναζητηθεί στις “εμμονές” που καταμαρτυρούν στον Πορτογάλο προπονητή οι άνθρωποι του Παναιτωλικού, όπως για παράδειγμα ο παροπλισμός των Μπεχαράνο, Κυριακίδη και η εκπαραθύρωση από το αρχικό σχήμα του Ουάρντα, παρά τις πολύ καλές εμφανίσεις του νεαρού Αιγύπτιου.

Ο νέος τεχνικός θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Έως τότε, καθήκοντα υπηρεσιακού θα εκτελεί ο προπονητής της ομάδας Κ-20, Γιάννης Νταλακούρας.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.