Skip to main content

Super League: Η Καλλονή συνέτριψε με 5-1 τον Παναιτωλικό

Με τον πιο εμφατικό τρόπο η Καλλονή πανηγύρισε την πρώτη εφετινή της νίκη, συντρίβοντας με 5-1 τον Παναιτωλικό στη Μυτιλήνη, στο ματς με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 5ης αγωνιστικής της Super League.

Το τελικό αποτέλεσμα μαρτυρά πλήρως την εικόνα του αγώνα. Η ομάδα του Θαλή Θεοδωρίδη είχε πετύχει μόλις ένα γκολ σε τέσσερις αγωνιστικές κι αυτό στις καθυστερήσεις (1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης). Σήμερα, όμως, η επίθεση των Λέσβιων «έβγαζε φωτιές» και μέσα σε 34 λεπτά είχαν «καθαρίσει» το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, μετατρέποντας το δεύτερο μέρος σε τυπική διαδικασία.

Το 4-0 πριν κλείσει το πρώτο μέρος σαφώς και ήταν σκορ που δεν θα μπορούσε να φανταστεί ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός των γηπεδούχων, οι οποίοι στις πρώτες 5 τελικές τους προσπάθειες είχαν πετύχει 4 τέρματα! Για να γίνει αυτό, βέβαια, μεγάλη συμβολή είχε και η… αστεία άμυνα του Παναιτωλικού.

Οι παίκτες του Πόνσε ήταν σε άλλο γήπεδο, έδιναν κενούς χώρους από το ξεκίνημα του ματς, είχαν λάθος θέσεις κι έκαναν το χειρότερό τους εφετινό ματς. Το αν ο Πορτογάλος προπονητής θα έχει πρόβλημα σε ό,τι αφορά την θέση του στον πάγκο, με βάση την εικόνα που έδειξε η ομάδα του, σαφώς και κάτι τέτοιο ισχύει…

Στο 10΄, ο Ελλακόπουλος άνοιξε το σκορ για τους Λέσβιους, για να ακολουθήσουν δύο γκολ από τον Γεωργίου (22΄, 27΄) που είχε να σκοράρει από τον Απρίλιο του 2013. Το «κερασάκι στην τούρτα» στο πρώτο ημίχρονο έβαλε ο Αντέτζο με καρφωτή κεφαλιά στο 34΄.

Οι γηπεδούχοι ήταν σοβαροί και στο δεύτερο μέρος, παρά το γεγονός ότι είχαν εξασφαλίσει ουσιαστικά το «τρίποντο» από πολύ νωρίς. Στο 62΄, μάλιστα, πέτυχαν και πέμπτο γκολ με το δυνατό σουτ του Μανούσου έξω από την περιοχή. 

Τελικά, οι Αγρινιώτες κατάφεραν να πετύχουν το «γκολ της τιμής» στο 83΄ με το απευθείας φάουλ του Πάουλο.