Skip to main content

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Εκτός τελικού στη σφύρα και ο Αναστασάκης

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μετά τον Χρήστο Φραντζεσκάκη, ούτε ο Μιχάλης Αναστασάκης κατάφερε να προκριθεί στον τελικό της σφυροβολίας των Ανδρών.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, που μετείχε στο β΄ προκριματικό γκρουπ, είχε καλύτερη βολή στα 73 μέτρα και 52 εκατοστά στην πρώτη προσπάθεια και κατετάγη 10ος στο γκρουπ του.

Το μίνιμουμ όριο πρόκρισης έχει οριστεί στα 77,50 μέτρα κι αν δεν καταφέρει να το φτάσει κανένας, τότε στον τελικό προκρίνονται οι 12 καλύτερες βολές.

Από τον όμιλο του Αναστασάκης το όριο υπερέβησαν οι Πολ Νοβίτσκι (Πολωνία, 79,78μ.), Ρούντι Γουίνκλερ (ΗΠΑ, 78,81) και Έιβιντ Χένρικσεν (Νορβηγία, 78,79).

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.