Skip to main content

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020-Κορακάκη: «Εύχομαι για όλα τα παιδιά να έχουν αντίστοιχη υποδοχή όπως έγινε σε μένα»

Την ικανοποίησή της από την παρουσία της στο Ολυμπιακό τουρνουά σκοποβολής των Αγώνων του Τόκιο εξέφρασε γι΄ άλλη μια φορά η Άννα Κορακάκη.

Η Ελληνίδα δις Ολυμπιονίκης του Ρίο επέστρεψε στην Ελλάδα με την 6η θέση στους δύο τελικούς που αγωνίστηκε και στις δηλώσεις που έκανε στο αεροδρόμιο στάθηκε στο πόσο σημαντικό είναι να την υποδέχονται οι άνθρωποι που την αγαπούν και την στηρίζουν, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή επιτυχία στους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες που συνεχίζουν τη μάχη τους στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

«Επιστρέφω πάρα πολύ χαρούμενη και γεμάτη. Χαίρομαι που βρήκα εδώ στο αεροδρόμιο κάποιους ανθρώπους να με περιμένουν, είναι άνθρωποι που με στήριξαν από το ξεκίνημά μου.

Τα μέλη του συλλόγου μου, είναι μία πολύ συγκινητική στιγμή. Εύχομαι να συμβεί το ίδιο και σε όλα τα παιδιά, διότι είχαμε πολλές συμμετοχές Ελλήνων αθλητών σε τελικούς.

Ελπίζω και εκείνοι να έχουν αντίστοιχη υποδοχή, γιατί είναι πάρα πολύ μεγάλη αυτή η προσπάθεια που κάνουν. Πραγματικά το ότι δεν ανέβηκαν στο βάθρο, αλλά βρέθηκαν σε αυτές τις θέσεις, κρίνεται σε τόσο πολύ μικρές λεπτομέρειες και τόσο μικρές διαφορές, σε σχέση με τους αντιπάλους, που τους αξίζει η στήριξη».

Η Κορακάκη κατέληξε: «Ελπίζω αυτό να είναι το τέλος της πανδημίας και η αρχή της αγωνιστικής δράσης ξανά για να μπορέσουμε να κάνουμε μια σωστή προετοιμασία, όπως θέλουμε για το Παρίσι».