Skip to main content

«Πλώρη» για τέταρτη θέση ο Παναιτωλικός, 4-0 τον Εργοτέλη

Ο Εργοτέλης αποδείχθηκε «χαμηλό εμπόδιο» για τον εκπληκτικό Παναιτωλικό, που επιβλήθηκε εύκολα με 4-0 της ομάδας του Ηρακλείου στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής και έφτασε στους 38 βαθμούς ανεβαίνοντας στην τέταρτη θέση.

Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν απόλυτα στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο πέτυχαν δύο γκολ, είχαν άλλα τόσα δοκάρια και ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμά τους.

Μόλις στο 9΄ ο Φωτάκης νικήθηκε από τον Σαράνοφ σε εξ επαφής σουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Γοδόι «σημάδεψε» το δοκάρι του Εργοτέλη.

Στο 19΄ όμως ο Φωτάκης πήρε εκδίκηση για τη χαμένη ευκαιρία ανοίγοντας το σκορ από ενέργεια του Σκαραμοτσίνο, ενώ στην επόμενη επίθεση του Παναιτωλικού ο Μαρτίνες σούταρε από πλάγια θέση στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου διπλασίασε τα τέρματά της στο 42ο λεπτό με το τρίτο γκολ του Άλβες στους δύο τελευταίους αγώνες, μετά από σέντρα του Μπεχαράνο, ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου το φάουλ του Νίκολας Μαρτίνες κατέληξε πάλι στο δοκάρι.

Απαράλλαχτο το αγωνιστικό μοτίβο και στην επανάληψη, με τους γηπεδούχους να φτάνουν στο 3-0 με κεφαλιά του Κάπελ στο 63ο λεπτό από σέντρα του Μαρτίνες.

Ο Εργοτέλης προσπάθησε να μειώσει στη συνέχεια, είχε ευκαιρίες με τον Καλέ (65΄) και τον Ουλά (78΄), όμως όχι μόνο δεν κατόρθωσε να φτάσει στο γκολ αλλά δέχθηκε και τέταρτο τέρμα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, πάλι από τον Άλβες με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή.