Skip to main content

Πόλο: Νίκες για τους πρωτοπόρους στην Α1 Ανδρών

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ξανάρχισε σήμερα το πρωτάθλημα στην Α1 Ανδρών ύστερα από διακοπή περίπου 1,5 μήνα, λόγω της υποχρέωσης της Εθνικής ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η διοργάνωση συνεχίστηκε με τη διεξαγωγή της 10ης αγωνιστικής, που δεν επιφύλαξε εκπλήξεις. Στο ντέρμπι των νοτίων προαστίων η Βουλιαγμένη νίκησε τη Γλυφάδα με 10-5, ενώ ο πρωτοπόρος και «αλώβητος» έως τώρα Ολυμπιακός συνέτριψε 21-2 τον Υδραϊκό.

Τα αποτελέσματα:

  • Παναθηναϊκός-Παλαιό Φάληρο 9-5
  • Ολυμπιακός-Υδραϊκός 21-2
  • ΝΕ Πατρών-Χίος 4-10
  • Γλυφάδα-Βουλιαγμένη 5-10
  • Ηλιούπολη-ΠΑΟΚ 9-13
  • Καλαμάκι-Εθνικός 7-12

Η βαθμολογία (σε 10 αγώνες): Ολυμπιακός 30, Βουλιαγμένη 25, Εθνικός 22, Παναθηναϊκός 21, ΠΑΟΚ 19, Υδραϊκός 14, Χίος 14, Γλυφάδα 12, Παλαιό Φάληρο 9, Καλαμάκι 4, Ηλιούπολη 3, ΝΕ Πατρών 1.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.