Skip to main content

«Τέλος» ο Παντελίδης από τον Άρη

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η παραίτηση του Σάββα Παντελίδη έγινε αποδεκτή από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρο Καρυπίδη και πλέον οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή.

Ο Έλληνας τεχνικός, πάντως, δεν πρόκειται να μείνει άνεργος για μεγάλο χρονικό διάστημα, αφού σύμφωνα με αναφορές κυπριακών ΜΜΕ φέρεται υποψήφιος για τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Χρέη υπηρεσιακού προπονητή στον Άρη, ανέλαβε ο Απόστολος Τερζής, ενώ ο νέος τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Άγγελος Χαριστέας, κάλεσε τους παίκτες σήμερα στο προπονητικό κέντρο για να τους μιλήσει.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.