Skip to main content

Ντέρμπι «αιωνίων» στην πρεμιέρα της Α1

Ντέρμπι «αιωνίων» στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Α1 ανέδειξε η σημερινή κλήρωση του πρωταθλήματος που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη.

Η κληρωτίδα είχε «κέφια», καθώς με το… καλημέρα στο νέο πρωτάθλημα οι δύο ομάδες που θα παλέψουν κι εφέτος για τον τίτλο θα συναντηθούν στο άδειο λόγω τιμωρίας ΣΕΦ (7/10) μιας και οι Πειραιώτες «κουβαλούν» από την περασμένη σεζόν ποινή πέντε αγωνιστικών κι εκκρεμεί η έφεση που έχουν καταθέσει.

Πολύ δυνατά ματς περιλαμβάνει και η 2η αγωνιστική, με τον Άρη να υποδέχεται την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό τον ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό στάδιο. 

Την 4η αγωνιστική θα γίνει το ματς, Άρης-Ολυμπιακός, ενώ το ντέρμπι των «αιωνίων» της Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ-Άρης, θα διεξαχθεί την 5η αγωνιστική στο κλειστό της Πυλαίας.

ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα συναντηθούν στην 8η αγωνιστική, ενώ θα ακολουθήσει την 9η το ντέρμπι των «δικεφάλων», ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Την 11η ημέρα ο Ολυμπιακός θα δοκιμαστεί στην έδρα του ΠΑΟΚ, ενώ την 12η η ΑΕΚ κληρώθηκε ως τυπικά γηπεδούχος στο αθηναϊκό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η πρώτη αγωνιστική της Α1: 

ΓΣΛ-Φάρος – Πανιώνιος 
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 
ΠΑΟΚ – Προμηθέας Πάτρας 
Λαύριο – Κύμη 
ΑΕΚ – Τρίκαλα 
Κόροιβος Αμαλιάδας – Άρης 
Κολοσσός Ρόδου – Ρέθυμνο